AloneMan' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Hep aynı tür romlar yapıyorsun kardes hepsi birbirinin aynısı....
Ben yapmıyorum kardeş başkası yapıyor ben portluyorum. Saf Aosp portlasam çok Saf Aosp Rom var.
santi2623' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Hep aynı tür romlar yapıyorsun kardes hepsi birbirinin aynısı....
Ben yapmıyorum kardeş başkası yapıyor ben portluyorum. Saf Aosp portlasam çok Saf Aosp Rom var.
Lg sytlus romu da portlarmisin bazi calismayan uygulamalar sana zahmet
İndirme linkini göremedim
ahmets123' Alıntı:
Hocam son uygulamalar kısmını böyle yaptım yanlışlıkla, eski haline nasıl döndürebilirim? Bide saat görünmüyor bildirim çubuğunda yardımcı olursanız sevinirim
masky' Alıntı:hocam bende apk yüklenmiyo xposed yükleyecektim yükle seçeneğine basılmıyo sizde durum nedir ?
AloneMan' Alıntı:ahmets123' Alıntı:
Hocam son uygulamalar kısmını böyle yaptım yanlışlıkla, eski haline nasıl döndürebilirim? Bide saat görünmüyor bildirim çubuğunda yardımcı olursanız sevinirim
Son uygulamalar kismi ancak recoverye girip wipe data factory reset yaparsaniz duzelir. Saat icin ayarlara girin DanOs interface var oraya girin clock and date olmasi gerek oradan gerekli ayarlamalari kendiniz yapabilirsiniz
masky' Alıntı:hocam bende apk yüklenmiyo xposed yükleyecektim yükle seçeneğine basılmıyo sizde durum nedir ?
Night mode uygulamasi kullaniyosaniz yuklemez. Xposed yuklemesi gerek ben yukledim
orko24' Alıntı:Rom güzel bence hep aynı romlari yapıyorsunuz diyen arkadaşın deme nedeni görselliği aynı olması öyle bir görsellik olmalı ki daha önce hiç görmediğimiz bir şey olsun bu eleştiri değil temenni
ahmets123' Alıntı:AloneMan' Alıntı:ahmets123' Alıntı:
Son uygulamalar kismi ancak recoverye girip wipe data factory reset yaparsaniz duzelir. Saat icin ayarlara girin DanOs interface var oraya girin clock and date olmasi gerek oradan gerekli ayarlamalari kendiniz yapabilirsiniz
Night mode uygulamasi kullaniyosaniz yuklemez. Xposed yuklemesi gerek ben yukledim
Hocam factory reset yapınca romu baştan kurmak gerekiyor demi?
Rafet Çolak' Alıntı:Abi sanal tusları aktif etmek için build probun sonunami yoksa başka bi yere mi yazacaz?
maraza' Alıntı:Kuran bir arkadaş bakabilirmi erişebilirlik çalışıyormu ?
seriff10' Alıntı:tekrar sorabilirmiyim swarmda konumu otomatik buluyormu yoksa gps açmak gerek mi ?
ens1252' Alıntı:Art sorunlu,kurulumdan sonra art aktifleştirdim yeniden başlattığımda bootloop olmaya başladı. Bu yüzden sıfırladım tekrar kurdum romu
AloneMan' Alıntı:seriff10' Alıntı:tekrar sorabilirmiyim swarmda konumu otomatik buluyormu yoksa gps açmak gerek mi ?
GPS açmanız gerekli konum bulması için
ens1252' Alıntı:Art sorunlu,kurulumdan sonra art aktifleştirdim yeniden başlattığımda bootloop olmaya başladı. Bu yüzden sıfırladım tekrar kurdum romu
Ben zaten art var dedim mi ? Demedim Art olsaydı bunu rom özelliklerine eklerdim
ens1252' Alıntı:AloneMan' Alıntı:seriff10' Alıntı:tekrar sorabilirmiyim swarmda konumu otomatik buluyormu yoksa gps açmak gerek mi ?
GPS açmanız gerekli konum bulması için
Ben zaten art var dedim mi ? Demedim Art olsaydı bunu rom özelliklerine eklerdim
Taban gidgat olunca artta açılabildiğimi görünce destek var sandım. Birkaç hata gözüme takıldı. Modemin yanında olmama rağmen full göstermiyor bir tık altta gösteriyor. diğer şey ise home uzun basıp uygulamaları silmek için çarpı işaretine bastığımda uygulama açılıyor kapatmıyor. İşlevi yok yani o tuşun. Hepsini nasıl temizleyebilirim? Ayrıca Bataryada yüzde göstermek için bir ayar var mı bulamadım. Gravity ile mi yapmam gerek? Bunların haricinde güzel bir rom olmuş.
waqar889643' Alıntı:there is a problem in languages i have seen some square like qriting what i have to do ??? plss help