engiin' Alıntı:Eline sağlık, saydığın sorunların hiç biri oluşmadı bende herşey gayet güzel
rude83' Alıntı:Benden bi ücret kestiya bakalım hayırlısı olsun 1.5 TL (sms gelmiş*TRACK MOD* diye imei numaram var sonunda da.
Bir de galeri ye girdiğim zaman galeri crashed hatası verip atıyor..
Incredible™' Alıntı:rude83' Alıntı:Benden bi ücret kestiya bakalım hayırlısı olsun 1.5 TL (sms gelmiş*TRACK MOD* diye imei numaram var sonunda da.
galeri için quickpic indirip kullanabilirsin, 1.5tl ile hiç karşılaşmadım bilmiyorum, secure kullanıyorsan kapat ondan kaynaklıdır
rude83' Alıntı:Incredible™' Alıntı:rude83' Alıntı:Benden bi ücret kestiya bakalım hayırlısı olsun 1.5 TL (sms gelmiş*TRACK MOD* diye imei numaram var sonunda da.
galeri için quickpic indirip kullanabilirsin, 1.5tl ile hiç karşılaşmadım bilmiyorum, secure kullanıyorsan kapat ondan kaynaklıdır
Teşekkür ederim , secure kullanmadım belki başka birşeyler kurcalarken olmuştur.
okydoky' Alıntı:ben kullanıyorum bende niye beleş kullandırmış ki ücret fln kesmedi
Edit : görmemişiz gelmiş ya
Her ay gelmeye devam ediyomu tek seferlik mi?
Incredible™' Alıntı:okydoky' Alıntı:ben kullanıyorum bende niye beleş kullandırmış ki ücret fln kesmedi
hiç bilmiyorum en iyisi secure uygulamasını kaldır
okydoky' Alıntı:Incredible™' Alıntı:okydoky' Alıntı:ben kullanıyorum bende niye beleş kullandırmış ki ücret fln kesmedi
hiç bilmiyorum en iyisi secure uygulamasını kaldır
Aynen en güvenlisi o olur
Ya Vedat kardşm romu çok sevdim son hali süper stabil. hatta gereksiz uyglamaları kapattım 670 lerde boş ram bu performans ve hızı hiçbi romumda yaşamamıştım tekrar tşk.
ama sorun şu ki 2 gündür hızlı bi batarya düşüşü var ..hadi dün ddm kurcaladım normal ama bugün bırakıyorum bi köşede buna rağmen 73 ten 63 e direk geçiş yapmış 10dakkada
yeni batarya üstelik .. üzüle üzüle backup romuma döncem şimdilik ama takipteyim..