Ümit Gündüz
Kayıtlı Üye
Hocam bir de ben crackli uygulamalar da kullanıyorum ama bu romda bazıları çalışmadı. Bilmediğimiz bir güvenlik modu mu var
32erdem32' Alıntı:Shake&brush diger romlardada calisir mi?
baybars0689' Alıntı:Hocam Muzik dinlerken ses tuslarindan sarki degisimiyor.
musta14' Alıntı:Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
AloneMan' Alıntı:musta14' Alıntı:Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
Yok
faik' Alıntı:Merhaba, Güzel çalışma olmuş emeğe saygı
Fakat screen Shot nasıl yaparız
fix varmı?
qonurp' Alıntı:Gelen Çağrı Ekranı Nasıl Değiştirebilirim ???
musta14' Alıntı:AloneMan' Alıntı:musta14' Alıntı:Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
Yok
Hocam tekrar sorum var kusura bakmayin siz o özelliği fix şeklinde verebilir misiniz ? Xposed kurunca telefon kasiyor fix şeklinde olursa çok iyi olur tamamen performans odaklı bir rom istiyordm bu rom tam istedigm rom fakat ses paneli tek sıkıntı
musta14' Alıntı:musta14' Alıntı:AloneMan' Alıntı:musta14' Alıntı:Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
Yok
Hocam tekrar sorum var kusura bakmayin siz o özelliği fix şeklinde verebilir misiniz ? Xposed kurunca telefon kasiyor fix şeklinde olursa çok iyi olur tamamen performans odaklı bir rom istiyordm bu rom tam istedigm rom fakat ses paneli tek sıkıntı
@"AloneMan" hocam neden cvp vermediniz ya
AloneMan' Alıntı:musta14' Alıntı:musta14' Alıntı:AloneMan' Alıntı:musta14' Alıntı:Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
Yok
@"AloneMan" hocam neden cvp vermediniz ya
Kusura bakma görmemişim Derslerim çok yoğun. Vakit bulabilirsem hallederim
AloneMan' Alıntı:faik' Alıntı:Merhaba, Güzel çalışma olmuş emeğe saygı
Fakat screen Shot nasıl yaparız
fix varmı?
Ses kısma ve kapama tuşuna aynı anda 3-5 saniye basılı tutun screenshot alır
qonurp' Alıntı:Gelen Çağrı Ekranı Nasıl Değiştirebilirim ???
Şuan romda değilim. Kullanan olup değiştirebilen varsa yorum atsin çünkü ben hiç değiştirmedim arama ekranını
escrillet' Alıntı:Kurmak için 4gb cihazlara partition yapmak gerekir mi ?eğer öyleyse ilk custom romum olarak kurmayı düşünüyorum çok güzel eline sağlık