RE: [PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 03.01.2016
Hocam ekranda bi sorun yok arama yapınca açılan sensör aramayı kapatınca sensör kapanmıyor sürekli yanıyor kırmızı ışık bu şekilde kullansam sensöru bozarız diye korkuyorum
alicandemir' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Hepsini denedim hocam hepsini açıp kapattım malesef güzel rom eline sağlık ama bu sorundan dolayı kullanamıyorum :-/alicandemir' Alıntı:fahrettin' Alıntı:alicandemir' Alıntı:Benim sensörlerle sorun yok..google play den sensor box uygulamasını indir kontrol et sende sorun olabilir
Kontrol ettim sensorler calisiyor sadece bu romda sorun var
Hocam ayarlarda işaret ve hareketler var orda akıllı çağrı ayarlarını kurcala aramada sensoru orası kontrol ediyor
asdfghjk' Alıntı:fahrettin' Alıntı:alicandemir' Alıntı:Benim sensörlerle sorun yok..google play den sensor box uygulamasını indir kontrol et sende sorun olabilir
Kontrol ettim sensorler calisiyor sadece bu romda sorun var
Kardeşim bende romu kullanıyorum fakat bende de sorun yok. Sanırım sorunun donanımsal.Herhangi bi uygulama donanımsal hatayı farkedemez sadece yazılımsal sorunları tespit eder. :goodbye:
hakanalp' Alıntı:Ayarlar > Bellek kısmında düzeltme yapılınca sd karta kurulum yapılıyor
harika teşekkürler
Kardeşim bende baktım bulamadım .Kısaca bahseder misin?
Arkadaşlar arama yaptıktan sonra kırmızı sensör açık kalıyor karanlıkta daha net görebilirsiniz ayrıca bir sürü rom kurdum sadece bunda var sorun hatta şimdi orochi hocamızın paylaştığı color os yükledim sorun yok
Ben hala senin sensorle sorunun ne anlayamadım.Biryeri arayınca ekran açılıyormu kapanıyormu ?
Hocam ekranda bi sorun yok arama yapınca açılan sensör aramayı kapatınca sensör kapanmıyor sürekli yanıyor kırmızı ışık bu şekilde kullansam sensöru bozarız diye korkuyorum