mucahitpuren' Alıntı:Hocam kuruyorum, sıkıntısız kuruluyor. reboot system now diyorum. boot ekranı geliyor ve orada kalıyor. ne yapmam gerekiyor
FORMAT SYSTEM e tıkladınmı
mucahitpuren' Alıntı:Hocam kuruyorum, sıkıntısız kuruluyor. reboot system now diyorum. boot ekranı geliyor ve orada kalıyor. ne yapmam gerekiyor
Amcam yurt dışından oppo r827 getirmiş onda color OS v2.0.5i var ve MTK 6582 acaba r827 den backup alıp upload edip link atıyımmıpaclix' Alıntı:Arkadaşlar roma güncelleme gelmeyecek.
Sebebi romun resmi sürümüne Oppo tarafından güncelleme verilmemesi. İyileştirme yapılsın istiyorsunuz farkındayım ama romu upload etmeden, paylaşmadan önce bildiklerimiz dahilinde her şeyi ekledik. Romun kullanılabilir son hali şu an için budur. Açıkçası bu saatten sonra Oppo'nun güncelleme vereceğini de sanmıyorum, verirse bizde elimizden geldiği kadarını yaparız.
AloneCrazy' Alıntı:Amcam yurt dışından oppo r827 getirmiş onda color OS v2.0.5i var ve MTK 6582 acaba r827 den backup alıp upload edip link atıyımmıpaclix' Alıntı:Arkadaşlar roma güncelleme gelmeyecek.
Sebebi romun resmi sürümüne Oppo tarafından güncelleme verilmemesi. İyileştirme yapılsın istiyorsunuz farkındayım ama romu upload etmeden, paylaşmadan önce bildiklerimiz dahilinde her şeyi ekledik. Romun kullanılabilir son hali şu an için budur. Açıkçası bu saatten sonra Oppo'nun güncelleme vereceğini de sanmıyorum, verirse bizde elimizden geldiği kadarını yaparız.
apo42' Alıntı:Selamunaleykum ben romu kurdum gayet başarılı fakat tarayıcı dan müzik resim vb.. şeyleri indirmiyor indirme başarısız diyor bir çözümü varmı
Bide uygulamaları hafıza kartı na kur û bulamadım sorun nerde yardim
LazPlayboy' Alıntı:Gravity box çalışıyor mu?
Menü tuşunu son uygulamalar tuşu yapmak için kullanıyordum da
Bir de tema desteği var mı?