alicandemir
Aktif Üye
coloros 2.0 hiçbirzaman jb için stabil olarak verilmedi.
alicandemir' Alıntı:coloros 2.0 hiçbirzaman jb için stabil olarak verilmedi.
virinom' Alıntı:Hocam ben romu kurduktan sonra hiç denemeden direk 1080p için verdiğiniz fix paketini de kurdum. Şuan en son yorumda attığınız hdr destekli kamerayı kullanıyorum fakat 1080p videolarda sağ tarafta yeşil bir çizgi oluyor ayrıca görüntü net de değil. Bildiğim bir çözümü var mı ?
paclix' Alıntı:@Suat Alegoz, Yok, olmayacak da.
@virinom, O sorunu ben de sonradan farkettim, o yüzden HDR için ayrı, 1080p için ayrı fix yüklemek verek. Ek paketler güncellendi, oradan bulabilirsiniz.
paclix' Alıntı:Geri dönüş yapilan tüm sorunlar için ilk sayfada ek paketler altında gerekli fixler var. Eğer çözüm olmuyorsa telefonunuzun parti farkı yüzündendir, yapabileceğimiz birşey yok.
Suat Alegoz' Alıntı:paclix' Alıntı:@Suat Alegoz, Yok, olmayacak da.
@virinom, O sorunu ben de sonradan farkettim, o yüzden HDR için ayrı, 1080p için ayrı fix yüklemek verek. Ek paketler güncellendi, oradan bulabilirsiniz.
yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum neden yok ve neden olmayacak.
görüntülü görüşme olayının rom için bir sakıncasımı var yoksa eklenmesimi zor.??
paclix' Alıntı:@Suat Alegoz, Yok, olmayacak da.