Yeterli alan yok diyen arkadaşlar için bulduğum geçici çözümler :
1 -) Google Play ve Google Play Servisleri nin verileri temizleyin,güncellemeleri kaldırın. Daha sonra Google Play i uygulama menünüzden açın. sorun çözülmüş olması lazım. (ilerde tekrar ederse tekrar aynı işlemi uygulayın **NOT : yer olduğu halde yeterli hafıza yok diyenler için geçerli bu kısım**)
2 -) SD Maid Pro gibi bir hafıza temizlik programı ile uygulamaların önbelleklerini temizleyin. Hem uygulama alanında hem de normal depolama alanınızda baya bi yer açmanıza imkan sağlıyor program. yanlızca listelediği dosyaları otomatik silmeyin tek tek silin arada kendi dosyalarınız çıkabiliyor bazen arada kaynayıp silinmesinler.
birde telefonum MTP olarak bağlanıyor ama genede dosya atamıyorum halen.Buna bi çözüm bulamadım henüz @paclix hocanın dediği gibi recovery de mount usb yapınca telefon hafızasını görebiliyorum bilgisayardan. Telefon hafızasına atıp ordan sd karta kopyalıyorum.
bazı arkadaşlar için şunu önerebilirim orochi hocanın verdriği 16gb sd hafıza kartı kullanmayanların fixi kurarlarsa uygulamalar telefon hafızasını kullanacaktır fakat mount usb yapılınca hafıza kartı görülecektir bilgisayarda.kullanmak isteyenler ve depo hafızasının varsayılan olmasını sıkıntı etmeyecekler kullanabilirler.
hanedan43' Alıntı:
bioz' Alıntı:
Fm radyoda sorun var. Otomatik arama yapmıyor.
evet fm radyo sorunlu otomatik tarama yapmıyor.
sorun şu şekilde çözülüyor.
root explorer vb. programla system/app/Fm Radyo kaldır.
telefon yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki linkteki fm radyo kurulunca çalışıyor. :goodbye: :goodbye:
http://forum.turkdevs.com/konu-gm-discovery-kitkat-fm-radyo-tr.html
öyle yaparsak sistem uygulamasını kaldırmış oluyoruz ilerde paket olarak güncelleme verilirse kuramayabiliriz ?