romda bazı özellikler gizli kalmış geliştirici seçeneklerine ayarlardan erişim sağlanamıyor ama başka bir uygulama sayesinde ulaşabiliyoruz. ( Ayarlar kısmına biraz daha seçenek eklense güzel olurdu )
şarj konusunda gece nasıl bıraktıysanız öyle alıyorsunuz onda sorun yok ama 5 dk kullanmaya başladığınızda şarj tık tık inmeye başlıyor ( kalibrasyon yaptım ) bu sorun nedendir bilmiyorum sistemle alakalı olduğunu biliyorum ama buna sebep olan şeyi ( uygulama, framework, veya biraz eski bir Android sürümü olduğu içindir ) bulamadım.
Fener açıkken fener kısmı stoktaki ile aynı şekilde aşırı ısınıyor elini 10 saniye tutamıyorsun neredeyse
ses mono ( tek kanal) geliyor stereo ( çift kanal ) değil yani
rom hızlı diğer romlar arasında açık ara en hızlısı diyebilirim (birçok Android 9 rom denedim hepsinde aynı sorunlar var ve kasıyor genel olarak ) göze çarpan kasma yok pubg deneyimi diğer romlar arasında yine en iyisi ( güvenlik uygulamasından oyun hızlandırıcıyı açmanız daha iyi olur )
MIUI sistem başlatıcıyı son sürüm global realese apk indirip kurarsanız arayüzünde uygulama çekmecesi de eklenmiş olur.