Peki Vestel Venüs 5000 2 gb versiyonu için gelir mi? Bu arada cevabınız için teşekkür ediyorum. Vestel Venüs 5000 2 gb kullanıyorum da.Hayır yok.
Peki Vestel Venüs 5000 2 gb versiyonu için gelir mi? Bu arada cevabınız için teşekkür ediyorum. Vestel Venüs 5000 2 gb kullanıyorum da.Hayır yok.
Bende wifi değil ama şebeke az çekiyoİnternet çekim gücü biraz düşük mü modemin yanındayım iki diş çekiyor
Bende wifi değil ama şebeke az çekiyo
Hayır sanırım bende sabah yükledim 2 diş cekiyordu dikkatimi cektiValla aynı odada iki diş çekiyo oda değişince neredeyse hiç çekmiyor bilmiyorum benim telefondan mı kaynaklanıyor acaba
Şebeke sende nasıl açık oluyor bende de yüklü sim yokBende wifi değil ama şebeke az çekiyo
Telefonu yeniden başlattın mı?Hocam banada yardımcı olurmusunuz cidden çok zoruma gidiyor bu durum telefon şarjı bir türlü yükselmiyor
Hocam banada yardımcı olurmusunuz cidden çok zoruma gidiyor bu durum telefon şarjı bir türlü yükselmiyor
Hocam Gcam hangi sürüm ? benim gcamda görüntü yok :/Bu da HAL3
hangi sürüm hocamBu da HAL3
GS9_GCamera_Mod_v.5.1.20_R4X.apkHocam Gcam hangi sürüm ? benim gcamda görüntü yok :/
Valla bilemiyorum, yazılımsal birşey olduğunu sanmıyorum. Daha önce böyle birşey yaşayan olmadı. Yine de emin olmak istiyorsan EDL stock 8.0 rom yükleyebilirsin.Okuyor Hocam Bilgisayar Şarj Kablosundan Olabilir mi Peki