Romu attım genel olarak çok iyi belirtilen hata dışında rastladıgım tek hata tam ekran modunda ana menüye gelemiyorum bi bunu gördüm geri kalan herşey müthiş gidiyor şimdilik
Kurduktan sonra atacaksınızRomu repartition kurduktan önce m atıcaz telefona yoksa sonra mı?
olmuyuor. repartıtıon yapıp açılan trwp ile yüklemelisinBen pie rom kurmuştum. Repartition yapmıştım yine yapmalı mıyım. Birde orange fox recoveryden yüklenebilir mi ? Asderdd
Ayarlarda tam ekran görünüm modunu kastettim tam ekrana alınca ana menüye gidemiyorsun.tam ekran modu hatası derken biraz açar mısınız anlamadım ben?
Yapamazsın bence stock roma geç ve forumdaki repartition işlemini yap devamı kendiliğinden geliyorBen pie rom kurmuştum. Repartition yapmıştım yine yapmalı mıyım. Birde orange fox recoveryden yüklenebilir mi ? Asderdd
Cihaza daha önce repartition yapmıştım bu halde 8.0 romdan dirty unicorn a geçmiştim 7.1.1 eArkadaşlar dpi ayarını değiştirmemenizi tavsiye ediyorum. Temalarda vs sorun çıkabilir çünkü.
Ayrıca romu konuda belirttiğim yönergelerin dışındaki bir şekilde yükleyemezsiniz. Olabilecek en basit şekilde anlattım. Buna rağmen anlayamıyorsanız stock romda kalmanızı tavsiye ediyorum.
değılPardon root