Hacker-1971
Aktif Üye
Bende öyle değil yanı wayfiden kaynaklı değil mobil veri açıkken bile kasıyor performans ve RAM boost kurdum tekrar biraz hızlandı sadece
Theimam' Alıntı:Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz evet kamera malesef 8 mp destekliyor mail kurulumunu birazdaha açar mısınız gmail mi o
Youtube ye gelince hafta sonu yeni sürüm verilecek youtube uygulaması değiştirilecek
Pusula için birşey diyemicem hiç kullanmadığımız için denemedik
HD oyunlar çalışıyor
APK + OBB türünden oyunlarda çalışıyor örnek GTA Vice City
Play Store 2 gün sonra düzeliyor
Bide romun kendine gelmesi 3 4 alır telefonla rom yerine oturdukça hatalarda azalır yavaş yavaş
byegeli35' Alıntı:Rom degisecek.
Hacker-1971' Alıntı:Telefon dönüyor sonra çözülüyor bide kilit ekranında baya yavaş
Hacker-1971' Alıntı:Bide hotspot çalışmıyor yanı başkası bağlanıyor ama internete giremiyor bağlanan kişi
Hacker-1971' Alıntı:Ama bu lolipop ROM çok güzel bi çokkasıyor okadar tewkler yüklü hatta 3 kez yükleDim yalan değil hızlandı ama hayla baya kasıyor
byegeli35' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:Ama bu lolipop ROM çok güzel bi çokkasıyor okadar tewkler yüklü hatta 3 kez yükleDim yalan değil hızlandı ama hayla baya kasıyor
2 3 gün icinde kasmalar azaliyor hocam.hotspot icin de gerekli incelemeleri yapacagiz.sinavlarim oldugundan ilgilenemiyorum.
Hacker-1971' Alıntı:byegeli35' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:Ama bu lolipop ROM çok güzel bi çokkasıyor okadar tewkler yüklü hatta 3 kez yükleDim yalan değil hızlandı ama hayla baya kasıyor
2 3 gün icinde kasmalar azaliyor hocam.hotspot icin de gerekli incelemeleri yapacagiz.sinavlarim oldugundan ilgilenemiyorum.
aynısı bende sınava girdim bugün corafyayla tarihsınavına telden kopya çekiyim dedim telefon dona dona açılmadı corafya sınavından düşük aldım yeni rom çıkartırsanız lütfen bu dediklerimi dikkate alın bu arada sınavlarınızda başarılar
Theimam' Alıntı:Discovery 2 ve 2+ build.prop u google play ı kapatıyor
Hacker-1971' Alıntı:byegeli35' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:Ama bu lolipop ROM çok güzel bi çokkasıyor okadar tewkler yüklü hatta 3 kez yükleDim yalan değil hızlandı ama hayla baya kasıyor
aynısı bende sınava girdim bugün corafyayla tarihsınavına telden kopya çekiyim dedim telefon dona dona açılmadı corafya sınavından düşük aldım yeni rom çıkartırsanız lütfen bu dediklerimi dikkate alın bu arada sınavlarınızda başarılar
Kopya çekerken telefonun donması kötü olmuş
Bende finallerle yoğunum ama sizin kadar rahat değilim malesef