Gincellemede havadurumu da unutulmamali [hr] Gincellemede havadurumu da unutulmamali
S smnk Aktif Üye 4 May 2015 #101 Gincellemede havadurumu da unutulmamali Gincellemede havadurumu da unutulmamali
M metromanyak Yasaklı Üye 5 May 2015 #102 byresident' Alıntı: Romda telefonu ses tuşları ile uyandırma var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hocam kamera ve Galeri uygulamalarını başka rom için kullanmak istiyorum. nasıl yapabiliriz. Çok güzel kamerası var
byresident' Alıntı: Romda telefonu ses tuşları ile uyandırma var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hocam kamera ve Galeri uygulamalarını başka rom için kullanmak istiyorum. nasıl yapabiliriz. Çok güzel kamerası var
D dqkn58 Kayıtlı Üye 5 May 2015 #103 En büyük sıkıntı uygulamalar hafıza kartına taşınmıyor bunu düzeltebilirmisinz ??
Dr.Razor™ Administrator 5 May 2015 #104 Guncelleme gelmeyecek duzelmiyor cok denedim. Yakinda belki orijinal lg ler gelir onlari bekleyin derim :gl: @Asderdd
Guncelleme gelmeyecek duzelmiyor cok denedim. Yakinda belki orijinal lg ler gelir onlari bekleyin derim :gl: @Asderdd
U umut5656 Kayıtlı Üye 5 May 2015 #105 hpcam siz nasıl isterseniz biz bekleriz sen kendini fazla yormayın kolay gelsin yeni rom gelse 10 numara olur lg sevenler için
hpcam siz nasıl isterseniz biz bekleriz sen kendini fazla yormayın kolay gelsin yeni rom gelse 10 numara olur lg sevenler için
P Preet Kayıtlı Üye 5 May 2015 #109 May I port your beautiful ROM to Micromax Canvas HD(A116)? @Dr.Razor
Dr.Razor™ Administrator 5 May 2015 #110 İ don't know. Should use mediatek firmware adapter tool. May be work your device.
P Preet Kayıtlı Üye 6 May 2015 #111 It's MT6589 too. I'll try to do it. And hope it works fine. So... May I proceed?
Dr.Razor™ Administrator 6 May 2015 #112 Yes. You proceed your device and must add source link my issue
P Preet Kayıtlı Üye 9 May 2015 #116 @Dr.Razor, I'll add a link to this site, okay? Or should I mention your name like this: ROM created by Dr.Razor from Turk devs?
@Dr.Razor, I'll add a link to this site, okay? Or should I mention your name like this: ROM created by Dr.Razor from Turk devs?
Dr.Razor™ Administrator 9 May 2015 #117 You should add " Dr.Razor™ from TurkDevs forum". This is enough for me.
P Preet Kayıtlı Üye 11 May 2015 #119 @smnk I'm having some problems like bootloops while porting ROM. I want someone to help me out regarding it.
@smnk I'm having some problems like bootloops while porting ROM. I want someone to help me out regarding it.
S smnk Aktif Üye 11 May 2015 #120 İ dont know something about it.but maybe someone help you, like orochi,dr.razor vs.