aycan54' Alıntı:Teşekkürler.Ellerine Sağlık.
Tavsiye edilen recovery ile kuruyorum.Defalarca yüklememe rağmen her seferinde Titanium Backup'tan yedeklerimi yükleyemedim.
Titanium Backup açılrken root problemi verdi.Kendi imkanlarımla root ekledim.Fakat Titanium Backup'tan yedeklerimi yüklemeye çalıştığımda "Paket ayrıştırma" hatası verip ilk yedek yapmaya çalıştığı programda donuyor.
Ayrıca Lucky Patcher kurmaya çalıştığımda "Benzer program zaten yüklü" uyarısı alıyorum.Uygulamalara baktığımda Lucky Patcher yok.
Bu rom'u çok beğendim ve bu sorunlardan arındırılmış olarak kullanmak istiyorum.
Yardımcı olacak ustalara şimdidden teşekkürler.Cihazım GMD1
Dediklerinizin hepsini yaptim suan hicbir sıkıntı gozukmuyor
hanedan43' Alıntı:rom biraz aceleye gelmiş galiba sorunlarını hallederseniz iyi olacak
ilk olarak rot yok
hafıza bozuk
temalardan kaynaklı kasma var.
fix şart bu roma bu halde kullanışsız..
çalışmalarınızda başarılar.. :goodbye:
bihemta' Alıntı:elinize sağlık arayüz olarak çok tatlı bir rom. kasma sıfır kullandığım romlarda en hızlısı diyebilirim.hoşuma gitmeyen tek tarafı bildirim panelini aşağı çekince kısayol tuşlarının olmaması. hata olarak ta hava durum widgetindeki saat 1 saat geri onu bitürlü ayarlayamadım birde rehberde numaraları harften aşağıya doğru çekince en son d harfinde kalıyo sonrasını göstermiyor. önceki s6 romda da aynı sıkıntı vardı. root gerektiren bişey yüklemedim ama ziraat uygulaması yüklediğimde telefonunuzun root erişimi var devam etmek istermisiniz diye uyarı verdi.
TC Furkan Deliormanlı' Alıntı:hata veriyor kurulurkene acil yardım bide indirmeyi yandex disk yaparsanız güzel olur
mega sıkıntı yaratıyor