batuhan3883
Kayıtlı Üye
Tek sıkıntısı şarj stabillik üst düzeyde şarj sorunu biran önce hallolur umarım.Rom için teşekkürler emeğine sağlık
gerçekten de şarj konusuna bır çözüm bulunursa baska rom aramaya gerek yok bu rom on numara elınıze saglıkbatuhan3883' Alıntı:Tek sıkıntısı şarj stabillik üst düzeyde şarj sorunu biran önce hallolur umarım.Rom için teşekkürler emeğine sağ
MadloveR' Alıntı:kiLLa.hkN' Alıntı:O programla actim da yalnizca 3 secenek cikiyor
android sürümüne de tıklayın 6-7 kez hepsini açar. Ben bu şekilde açtım vibede.
gknkck7' Alıntı:Romun yeni hali çok iyi olmuş fakat daha önceki vibe romda olduğu gibi bu romda otomatik konum bulmuyor.Birde emojileri mesajlaşma uygulamasında bir turlu degistiremiyorum.Ligtv uygulaması da çalışmıyor. Sadece bendemi böyle deneyen var mı.Bu konular hakkında fix verebilirseniz çok daha güzel olur İhsan.Ellerinize sağlık
Asderdd' Alıntı:Güncelleme gelecek şarj ve konum için
Tıtanıum beckup sorunu çözümü ilk mesajda varumutizgi' Alıntı:Benim yaşadığım problem diğer romlarda titanium backuptan aldığım yedeği geri yükleyebiliyorum ama bu rom'a geçtiğimde eksik uygulamaları geri yükle diyorum öyle yükleyicide kalıyor ilerleme yok... Birde şu rom içerisinde gereksiz olan uygulamaları kaldırın sistem hafızası çok dolu geliyor freedom bile uyarı veriyor sistem hafızasında yer yok diye... Birde şarj konusu malumunuz benim için çok önemli bir husus değil ama düzeltilirse daha çok verim alırız tabi.. :rool: Bide şimdi keşfettim bu arayüzün bi asistanı var ama hep çince o türkçeleştirilemez mi tts ingilizce olsa bile kafi hep çince konusuyo
erdincfe' Alıntı:DesTaN' Alıntı:wahatsapı autostartanda seçtim, zaten seçili otomatik ama wahatsaptan bildirim gelmiyor.
illa programı açacaksın.
Uygulamayi sisteme taşıyın (ben Lucky patcher ile yaptım) ve ayarlar bildirim yönetiminde en alttaki menüden (uyg bildrmleri sıraya koy) whatsap i işaretleyin. Bunları yaptıktan sonra problem yaşamadım.