karaca78' Alıntı:kardeş benim evimdeki kablosuz internete bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor ancak başkalarına bağlanıyor ilginç sebebi ne olabilir acaba
Kardeşim ROM da olan bi sorun o , wifiye bağlanmadan önce dili. İngilizce yap ve öyle bağlan sonra dili değiştirebilirsiniz(not: her Wi-Fi için bunu yapman gerek)
asdfghjk' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:Üstad romu kurdum . çok guzeldi ayralari falan tamam ama bazı sorunlar yaşadım;
-Romu kurup kendi uygulamalarını falan düzenledim 2 saat geçti mobil veri açıldı ama internete girdiğimde sayfaları yüklemiyordu bende yeniden baslattim fakat sürekli beyaz ekran uzerindeki lenovo yazısı geliyordu bir turlu açılmadı bende bi kaç kez denedim ama açılmadı sürekli kendini yeniden başlatıyor ve ekran gelmiyor. Sorun nedir acaba ? Twrp recoveryden (wipe data ve install deyip ) kurduğum için mi?
-Ayrıca kamera ve galeri için verdiğin zip çalışmıyor.
-geliştirici seçenekleri için dedigin modul xposed de gozukmedi.
Abi acil cevap kurbanın olayım :what: romunu gerçekten kullanmak istiyorum :rool: ama bi daha ekran gelmez ve telefon brick olabilir diye korkuyorum.Ekonomik durumum pek iyi olmadığı için yaptiramamda
Abil çözüm abi :what:
Abicim bana bi acele baksan :laugh: problemlerin yukarda yaziyor.Bide sanırım ROM için türkçe zip varmış eğer calisiyosa linkini verir misin
@"Asderdd" abicim iki sattir cevap bekliyorum ona gore romu kurcam :uzgun: yukarda bahsettiğim sorunlar bedir acaba :what: