TheNexus' Alıntı:husmer_22' Alıntı:Kitkat orijinal ROM mu kurdun GM discover sitesinden indirip flash tool ile. Öyle kurduysan sikinti olmaz.kurabilirsinTheNexus' Alıntı:@"Asderdd" Hocam bu 3. yazışım Hocam ben daha önce kk final kurmuştum 4 gb cihaza üstüne miui falan kurdum repartitiona gerek var mı gerek olup olmadığına nerden bakıcaz repartition ne yapıyor. ve repartitionda yedek alıp yedeğe geri döme işlemi yeerine repartition yaptıktan hemen sonra direk romu kurabilir miyiz 3 gündür cevap bekliyorum
evet kurmuştum 1.06 sistem depolama var yeterli mi
husmer_22' Alıntı:TheNexus' Alıntı:husmer_22' Alıntı:Kitkat orijinal ROM mu kurdun GM discover sitesinden indirip flash tool ile. Öyle kurduysan sikinti olmaz.kurabilirsinTheNexus' Alıntı:@"Asderdd" Hocam bu 3. yazışım Hocam ben daha önce kk final kurmuştum 4 gb cihaza üstüne miui falan kurdum repartitiona gerek var mı gerek olup olmadığına nerden bakıcaz repartition ne yapıyor. ve repartitionda yedek alıp yedeğe geri döme işlemi yeerine repartition yaptıktan hemen sonra direk romu kurabilir miyiz 3 gündür cevap bekliyorum
evet kurmuştum 1.06 sistem depolama var yeterli mi
Yeterli olur ama yinede sen backup al ne olur ne olmaz
Problemi hallettim sanıyordum ama sizin dediğiniz olayı da kontrol etmeme rağmen Whatsappi açmadan bildirim gelmiyor bunun ilacı nedir acaba?husmer_22' Alıntı:erdincfe' Alıntı:DesTaN' Alıntı:wahatsapı autostartanda seçtim, zaten seçili otomatik ama wahatsaptan bildirim gelmiyor.
illa programı açacaksın.
Uygulamayi sisteme taşıyın (ben Lucky patcher ile yaptım) ve ayarlar bildirim yönetiminde en alttaki menüden (uyg bildrmleri sıraya koy) whatsap i işaretleyin. Bunları yaptıktan sonra problem yaşamadım.
ben hiç yaşamadım..
şundan olabilir mi ayarlar-güç yöneticisi -ekran kapalı olduğu uygulamaları devre dışı bırak. bu açıksa ondanda olabilir.
Orhan Duygun' Alıntı:Romu kurdum gordugum hatalar kameradan galeriye gecis yok guvenlik merkezi uygulamasi bildirim cubugubdan kalkmiyor cabuk sarj oluyor ve cabuk bitiyor tarayici ingilizce ve cince karisik anlasilmiyor duzeltilirse on numara
Dr.Razor™' Alıntı:Orhan Duygun' Alıntı:Romu kurdum gordugum hatalar kameradan galeriye gecis yok guvenlik merkezi uygulamasi bildirim cubugubdan kalkmiyor cabuk sarj oluyor ve cabuk bitiyor tarayici ingilizce ve cince karisik anlasilmiyor duzeltilirse on numara
Güvenlik uygulamasına badılı tutun daha sonra bilgilere tıklayın. Uygulamayı ayarlada açacak. Orada bildirimleri göster tikini kaldırın sorununuz çözülmüş olur. Pil için ayarlar hesaplarıma gidin senkronizasyonu kapatın piliniz bitmez. Eğer varsa "retrica" yı silin. Bu uygulama da cihazın uykuya geçmesini engellediği için müthiş pil harcıyor.
Bunlar yetmedi mi? O zaman ayarlar wifi gidin, seçeneklerden gelişmiş ayarlara tıklayın. Tarama özelliği sürekli kullanılabilir yazar onu kapatın kullanımızı etkilemez. Daha da çözüm isterseniz yazarım. Size stock rom ayarında rom gelmiş kıymetini bilin. Ve (genele söylüyorum) şunu bilin ki bu romda zerre kadar türkçe yoktu. Ayrıca discovery için veya başka cihazlar içinde çift sim için 3g ve görüntülü görüşmeyi destekleyen tek vibe ui rom budur. @"Asderdd" bir çok deneme ve uğraştan sonra ekledi ve foruma verdi.
Dr.Razor™' Alıntı:Orhan Duygun' Alıntı:Romu kurdum gordugum hatalar kameradan galeriye gecis yok guvenlik merkezi uygulamasi bildirim cubugubdan kalkmiyor cabuk sarj oluyor ve cabuk bitiyor tarayici ingilizce ve cince karisik anlasilmiyor duzeltilirse on numara
Güvenlik uygulamasına badılı tutun daha sonra bilgilere tıklayın. Uygulamayı ayarlada açacak. Orada bildirimleri göster tikini kaldırın sorununuz çözülmüş olur. Pil için ayarlar hesaplarıma gidin senkronizasyonu kapatın piliniz bitmez. Eğer varsa "retrica" yı silin. Bu uygulama da cihazın uykuya geçmesini engellediği için müthiş pil harcıyor.
Bunlar yetmedi mi? O zaman ayarlar wifi gidin, seçeneklerden gelişmiş ayarlara tıklayın. Tarama özelliği sürekli kullanılabilir yazar onu kapatın kullanımızı etkilemez. Daha da çözüm isterseniz yazarım. Size stock rom ayarında rom gelmiş kıymetini bilin. Ve (genele söylüyorum) şunu bilin ki bu romda zerre kadar türkçe yoktu. Ayrıca discovery için veya başka cihazlar içinde çift sim için 3g ve görüntülü görüşmeyi destekleyen tek vibe ui rom budur. @"Asderdd" bir çok deneme ve uğraştan sonra ekledi ve foruma verdi.
SLayer' Alıntı:@"Asderdd" youtubeda ses once goruntu sonradan geliyor
TheNexus' Alıntı:bu romdayım twrp ve carliv ile dendim bişi flashlıyorum ama değişiklik olmuyor raw kamera falan yüklenmiyor
@"Asderdd" 3. defa yazıyorum yardım lütfen
Asderdd' Alıntı:SLayer' Alıntı:@"Asderdd" youtubeda ses once goruntu sonradan geliyor
Bende öyle bir sorun yok, cihazı yeniden başlat yine düzelmezse YouTube verilerini temizle.
TheNexus' Alıntı:bu romdayım twrp ve carliv ile dendim bişi flashlıyorum ama değişiklik olmuyor raw kamera falan yüklenmiyor
@"Asderdd" 3. defa yazıyorum yardım lütfen
Paketi aksam guncellerim, apk ismi onceki sürüm ile ayni olmadığı için doğru yuklenmiyor.
asdfghjk' Alıntı:Üstad romu kurdum . çok guzeldi ayralari falan tamam ama bazı sorunlar yaşadım;
-Romu kurup kendi uygulamalarını falan düzenledim 2 saat geçti mobil veri açıldı ama internete girdiğimde sayfaları yüklemiyordu bende yeniden baslattim fakat sürekli beyaz ekran uzerindeki lenovo yazısı geliyordu bir turlu açılmadı bende bi kaç kez denedim ama açılmadı sürekli kendini yeniden başlatıyor ve ekran gelmiyor. Sorun nedir acaba ? Twrp recoveryden (wipe data ve install deyip ) kurduğum için mi?
-Ayrıca kamera ve galeri için verdiğin zip çalışmıyor.
-geliştirici seçenekleri için dedigin modul xposed de gozukmedi.
Abi acil cevap kurbanın olayım :what: romunu gerçekten kullanmak istiyorum :rool: ama bi daha ekran gelmez ve telefon brick olabilir diye korkuyorum.Ekonomik durumum pek iyi olmadığı için yaptiramamda
Abil çözüm abi :what: