Asderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:elininize saglık hakkınızı helal edın ustad gercekten guzel bır rom olmus tesekkur ederız.
Helâl olsun, dualarınızı eksik etmeyin
husmer_22' Alıntı:rom çok güzel olmuş eline sağlık kardeş. tarayıcı için fix verecek misin? Ayrıca titanyum backup tan geri yükleme yapamıyorum
Asderdd' Alıntı:Konu güncellenmiştir, konuda verdiğim linklerdeki romda tarayıcı sorunu giderilmiş ve tema merkezi türkçe hale getirilmiştir.
Akşamki verdiğim linklerden indiren arkadaşlar romu yeniden kurabilir yada konudaki yandex disk linkinden arşiv içeriğini görüntüleyerek aşağıda verdiğim listedeki apkları aynı dizine atıp kullanabilirler.
/system/priv-app/LenovoBrowser.apk
/system/priv-app/LenovoFaceRecognition.apk
/system/priv-app/LenovoThemeCenter.apkAsderdd' Alıntı:Titanium backup ta sorun yaşayanlar;
SuperSU'yu açın ve ayarlara girin, "Mount namespace separation" tikini kaldırıp cihazı yeniden başlatın.
Ben bu mesajları boşuna mı yazıyorum
karaca78' Alıntı:Kardeş ne zaman kablosuzu acsam tel surekli acilip kapaniyo sonra kapatsam surekli android media hatasi veriyor birde gps calismiyor bende cwmden temiz kurulum yaptim 2 kere ama yine ayni
SmiLeToLiFe' Alıntı:İhsan yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Sana bir elephone alıp yollamak farz oldu
Asderdd' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:İhsan yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Sana bir elephone alıp yollamak farz oldu
Teşekkür ederim abi
Bu arada elephone u bekliyorum
Wifi'da ilk mesajda belirttiğim durum dışında hiçbir sıkıntı yok, ayrıca gps te gayet güzel çalışıyor. Nasıl sorun buluyorsunuz hâlâ anlamış değilim
husmer_22' Alıntı:Kardeş ROM harika şarj konusu super valla.Cagri geldiğinde Çince de çekmiyor artik ayarladim
Rehbere girin sari sayfalara girin daha fazla işlev ve ayara girin ordaki aktif olan herşeyi kapatan konumunda kapatin duzeliyor
yalcinkaya0101' Alıntı:Asderdd' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:İhsan yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Sana bir elephone alıp yollamak farz oldu
Teşekkür ederim abi
Bu arada elephone u bekliyorum
Wifi'da ilk mesajda belirttiğim durum dışında hiçbir sıkıntı yok, ayrıca gps te gayet güzel çalışıyor. Nasıl sorun buluyorsunuz hâlâ anlamış değilim
gprs de bende sıkıntı yok gayet ıyı calısıyor üstad bu lenovo kımlık dogrulama ya aklım ermedı benım yuzumu tarıyor uygulamayı kılıtlıyorum amma velakın kımın yuzunu tararsa tarasın acılıyor :ı yerde hatamı yapıyorum acaba
husmer_22' Alıntı:Kardeş ROM harika şarj konusu super valla.Cagri geldiğinde Çince de çekmiyor artik ayarladim
Rehbere girin sari sayfalara girin daha fazla işlev ve ayara girin ordaki aktif olan herşeyi kapatan konumunda kapatin duzeliyor
dedıgını yaptım kardes bende hala arama geldıgınde cınce cıkıyor olmadı
poofffs' Alıntı:Whatsapp Bildirimleri Gelmiyor Uygulamayi Kitledigim Halde Sizlerdede Oylemi..
SmiLeToLiFe' Alıntı:İhsan yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Sana bir elephone alıp yollamak farz oldu
husmer_22' Alıntı:poofffs' Alıntı:Whatsapp Bildirimleri Gelmiyor Uygulamayi Kitledigim Halde Sizlerdede Oylemi..
kardeş auto start apps içinede işaretle ozaman geliyor. sıkıntı olmuyor