Asderdd' Alıntı:Hemen indirmek isteyenler için link :VIBE_UI_2.0_1516DEV_FOR_GMD_BY_ASDERDD
Konuyu birazdan güncelleyeceğim.
emeğinize sağlık hocam. rom türkçeleştirme yeterli (çince bazı yerlerde var. önemli değil). amaasdfghjk' Alıntı:Abi çok saool bekledigimize degdi gercekten önceki mesajlarım için özür dilerim :uzgun: (bide ustteki soruma bi yanıt)
DesTaN' Alıntı:emeğinize sağlık hocam. rom türkçeleştirme yeterli (çince bazı yerlerde var. önemli değil). amaasdfghjk' Alıntı:Abi çok saool bekledigimize degdi gercekten önceki mesajlarım için özür dilerim :uzgun: (bide ustteki soruma bi yanıt)
kendi soruma kendim cevap vereyim.
full odex değil.
wifi sorunlu
konum bulmuyor
weather hava durumunu göstermiyor.
tarayıcı açılmıyor
kameradan galeriye geçmiyor.
tekrar teşekkürler. emeğe saygı.
DesTaN' Alıntı:emeğinize sağlık hocam. rom türkçeleştirme yeterli (çince bazı yerlerde var. önemli değil). amaasdfghjk' Alıntı:Abi çok saool bekledigimize degdi gercekten önceki mesajlarım için özür dilerim :uzgun: (bide ustteki soruma bi yanıt)
full odex değil.
wifi sorunlu
konum bulmuyor
tarayıcı açılmıyor
Asderdd' Alıntı:DesTaN' Alıntı:emeğinize sağlık hocam. rom türkçeleştirme yeterli (çince bazı yerlerde var. önemli değil). amaasdfghjk' Alıntı:Abi çok saool bekledigimize degdi gercekten önceki mesajlarım için özür dilerim :uzgun: (bide ustteki soruma bi yanıt)
full odex değil.
wifi sorunlu
konum bulmuyor
tarayıcı açılmıyor
Rom boyutu büyük olduğu için odex yapsaydım sisteme sığmayacaktı.
Wifi'da bir sorun yok, bazı ağ adlarında dokununca ayarların çöktüğünü söylüyor arkadaşar, dili ingilizce yapıp öyle bağanabilirsin, sorunlu ağ adlarını arkadaşlar söylerse yardımcı olabilirim.
Konum bulmada herhangi bir sıkıntı yok.
İlk açılış ile birlikte gelen weather widget'ı çin dışındaki konumları desteklemiyor, widgetlardan diğer hava widget'ını kullanabilirsin.
Tarayıcı için birkaç dakika sonra fix vereceğim.
Kameradan galeriye geçiş sorunu sonradan türkçe dil eklenmiş birçok romda mevcut, şuan için tek çözümü romu ingilizce kullanmak yada ilk mesajda verdiğim row kamera galeri paketini kurmak.
Apk bozulmuştur Kardeş tekrar indirGwynBlade' Alıntı:Titanium backup "paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu" diyor. Sorun romda mı benim telefonda mı acaba ?
Hangi yedeği yüklemeye çalışsam direk bu hatayı veriyor sanmıyorum yedekler bozulsun. Neyse bakacaz bi çaresine..husmer_22' Alıntı:Apk bozulmuştur Kardeş tekrar indirGwynBlade' Alıntı:Titanium backup "paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu" diyor. Sorun romda mı benim telefonda mı acaba ?
Özden Güneri Yilmaz' Alıntı:Rom kurulumu;
- Recovery Moda girin.
- Install zip from sd-card bölümünden zipi seçip flashlayın
denmiş ama wipe ları yapmadan system formatlanmadan temiz bir kurulum olur mu ?