Hakan Çelik
Kayıtlı Üye
Türkçe bekliyorum sabırsızlıkla
krapanta' Alıntı:Turkçesi gelicek mi ?
krapanta' Alıntı:Zamanı belirli mi ona göre kuracağım çok hoş gorunuyor cunku elinize sağlık
asi' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zamanı belirli mi ona göre kuracağım çok hoş gorunuyor cunku elinize sağlık
zaman belirli değil boşa çıktığım zaman
Genç kardeşim. Bu romu denedim. Google play store bağlanmiyor. Ya build prop da düzenleme yapman gerek yada libleri gözden geçirmen gerek.
İkinci bir hatiarlatma . wifi açmak için ayarla kablosuz dan da açsan hızli ayarlardan da açsan wifi baglanmiyor. Çözümu uygulamalarda harici bir apk mevcut wifi settings diye ona tiklayip açman gerek. Sonra wifi şifresi girilmesi lazim.
Türkce yapacağin sürümde bunlarida düzeltirsen iyi olur.
İyi forumlar.
hocam coolpad yeni bir güncelleme vermiş yeni güncellemeyi baştan portlayıp hataları düzeltmeye çalışacağım birde türkçe de olucakSERDAR_ABi' Alıntı:asi' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zamanı belirli mi ona göre kuracağım çok hoş gorunuyor cunku elinize sağlık
zaman belirli değil boşa çıktığım zaman
Genç kardeşim. Bu romu denedim. Google play store bağlanmiyor. Ya build prop da düzenleme yapman gerek yada libleri gözden geçirmen gerek.
İkinci bir hatiarlatma . wifi açmak için ayarla kablosuz dan da açsan hızli ayarlardan da açsan wifi baglanmiyor. Çözümu uygulamalarda harici bir apk mevcut wifi settings diye ona tiklayip açman gerek. Sonra wifi şifresi girilmesi lazim.
Türkce yapacağin sürümde bunlarida düzeltirsen iyi olur.
İyi forumlar.
mchit' Alıntı:Türkçe dil varmi
Üstüne yüklersin bir şey olmazkrapanta' Alıntı:Şimdi ben bunu indiriyorum yuklicem siz v2 yi cikarinca ben bunun ustune yukledigimde programlarin gitmemesi gibi bisi olabilir mi yani yukseltme gibi boyle bisey oluyodu sanırsam
murat767676' Alıntı:GOOGLE PLAY A GİRİŞ YAPAMIYORUM ÇÖZÜM NEDİR HOCAM DAYANAMAYIP YÜKLEDİM