Celuk
Yönetici
YENİ YÖNTEM: Arkadaşlar uğraşlarım sonucu yeni bir yöntem buldum USB bağlamak icin, yapmak için bir adaptör (bazi adaptorlerde olmuyor denedim) ve micro USB ucu olan USB bellek iki ucu erkek kablo gereksinimi olan yöntemde(farklı sitelerde paylaşılmış yontem isterseniz onu yapin) fazladan para harcarsiniz halbuki bulduğum yöntemde evinizdeki adaptör ve bimden alabileceğiniz normal USB fiyatına USB bellek var ve bu usb bellek her zaman isinize yarar iki ucu erkek kablo sonra kullanmak icin isinize yaramaz neyse uzatmadan basliyim anlatıma adaptörü prize takiyoruz ve USB belleğin micro USB ucunu telefona takiyoruz burası önemli ilk telefona sonra telefonla birlikte adaptöre takiyoruz usbyi yoksa olmaz (sadece adaptore takılı çalışıyor belki farklı yüksek akımlı adaptorlerde çıkarınca çalışabilir ya da rootlu telefonlarda otg helper uygulamasıyla süreklilik kazanabilir)
Şu şekilde bağladıktan sonra adaptore takiyoruz yoksa olmaz:
ESKİ YÖNTEM yanı alıntı yontem(daha zor ve pahalı yöntem ayrıca iki ucu erkek kablo sonra işinize yaramaz):
Not:CİHAZIN ANDROİD 4.0 ÜSTÜ OLMASI GEREKİYOR.AYRICA YENİ YÖNTEM TAMAMEN BANA AİTTİR.BAŞKA SİTELERDE NİCKİMİ VE FORUM LİNKİNİ ALINTILAYARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ.TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN.
ROOTSUZ DİSCOVERY DE CALİSMİYOR ROOTLU DİSCOVERY LERDE OTG HELPER UYGULAMASİYLA CALİSABİLİR YA DA ESKİ YÖNTEM UYGULANABİLİR EMİN DEĞİLİM.
ROOTLU DİSCOVERY DE ESKİ YÖNTEM ÇALIŞIYORMUŞ
BAĞLIYACAĞINIZ TELEFONUN KERNELİNİN OTG ÖZELLİĞİ DESTEKLEMESİ GEREKİYOR.
Şu şekilde bağladıktan sonra adaptore takiyoruz yoksa olmaz:
ESKİ YÖNTEM yanı alıntı yontem(daha zor ve pahalı yöntem ayrıca iki ucu erkek kablo sonra işinize yaramaz):
Not:CİHAZIN ANDROİD 4.0 ÜSTÜ OLMASI GEREKİYOR.AYRICA YENİ YÖNTEM TAMAMEN BANA AİTTİR.BAŞKA SİTELERDE NİCKİMİ VE FORUM LİNKİNİ ALINTILAYARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ.TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN.
ROOTSUZ DİSCOVERY DE CALİSMİYOR ROOTLU DİSCOVERY LERDE OTG HELPER UYGULAMASİYLA CALİSABİLİR YA DA ESKİ YÖNTEM UYGULANABİLİR EMİN DEĞİLİM.
ROOTLU DİSCOVERY DE ESKİ YÖNTEM ÇALIŞIYORMUŞ
BAĞLIYACAĞINIZ TELEFONUN KERNELİNİN OTG ÖZELLİĞİ DESTEKLEMESİ GEREKİYOR.