izmir3542' Alıntı:umut kardeşim bu romu sen mi yaptın
bu gapss paketi de twrp den mi kuruluyor
adnan609' Alıntı:Arkadaşlar romda çift sim ve iki simde de 3g var mı birde romda tema özelliği bulunuyor mu teşekkürler
Teşekkür ederimCreative®' Alıntı:adnan609' Alıntı:Arkadaşlar romda çift sim ve iki simde de 3g var mı birde romda tema özelliği bulunuyor mu teşekkürler
2 simde de 3 g var tema desteği yok yanliz
10urdiscovery' Alıntı:Görüntülü görüşme var mı? @"Creative"
Creative®' Alıntı:v3 çıktı tr dil eklemesi yapıyorum onlarıda halledem paylaşacam
Leonidas' Alıntı:Creative®' Alıntı:v3 çıktı tr dil eklemesi yapıyorum onlarıda halledem paylaşacam
özledik be umut iyi oldu bu haber
mr54' Alıntı:s.aleyküm wiiifii problemi yaşıyorum şuan tek sorun bu modemin yanın da çekmiyor bazen çekse dahi bağlantı yok acil çözümm varsa fıx bu arada ellerinize sağlık. şimdiden T.Y
SuperDroid' Alıntı:mr54' Alıntı:s.aleyküm wiiifii problemi yaşıyorum şuan tek sorun bu modemin yanın da çekmiyor bazen çekse dahi bağlantı yok acil çözümm varsa fıx bu arada ellerinize sağlık. şimdiden T.Y
Sorun romdan kaynakli degil cunku bende veya Creative de boyle bir sorun yoktu
Ayrica bizden baska deneyenlerde de bu sorun yok
Ya telefonunuzun anakartindan ya da modeminizden kaynaklanan bir sorundur.
mr54' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:mr54' Alıntı:s.aleyküm wiiifii problemi yaşıyorum şuan tek sorun bu modemin yanın da çekmiyor bazen çekse dahi bağlantı yok acil çözümm varsa fıx bu arada ellerinize sağlık. şimdiden T.Y
Sorun romdan kaynakli degil cunku bende veya Creative de boyle bir sorun yoktu
Ayrica bizden baska deneyenlerde de bu sorun yok
Ya telefonunuzun anakartindan ya da modeminizden kaynaklanan bir sorundur.
başka romlar kullandım bu sorun yok şimdi bi wifi fix yok mu :goodgrief: