1animanist
Kayıtlı Üye
eyvallah +1
Emeğinize sağlık, official olması çok iyi olmuş.İlk kez RR güncellemesi yapacağım.5.6.9 üzerine kurduğumda ayarlarımız kayboluyor mu?
Bir diğer aklıma takılan da 5.6.9'da bağladığım usb mouse gibi cihazları görmüyordu, nano paket kurmuştum, bunun için farklı bir paket mi yüklemek gerekir?
Konuda yer alan sürüm forum yöneticileri tarafından derlenen en son sürüm. İlk mesajda link mevcut.suan hangi sürüm var acaba semih hocam link verebilirmisniz
Mobil internete giremiyorum,temiz kurulum yaptım,yardımınızı rica ediyorum.
En sonuncusu geçen hafta aldığım sıfır cihaz dahil toplam 4 tane dual cihazda ve sadece rr romların tüm versiyonlarında yaşıyorum bu sorunu.Romda böyle bir sorun yok hocam. CM'de falan yaşadınız mı bu sorunu?
APN ayarlarında sorun olabilir. APN ayarlarını custom romların çoğunda özellikle "Vodafone" de elle ayarlamak gekiyor. Vodafone kullanıyorsanız APN'i Vodafone TR olarak değiştirmen gerek. Varsayılan olarak Vodafone Live seçili geliyor.Mobil internete giremiyorum,temiz kurulum yaptım,yardımınızı rica ediyorum.
Arkadaşım,sana en içten selamlarımı gönderiyorum,senin sayende sorunu hallettim,çok sağol.APN ayarlarında sorun olabilir. APN ayarlarını custom romların çoğunda özellikle "Vodafone" de elle ayarlamak gekiyor. Vodafone kullanıyorsanız APN'i Vodafone TR olarak değiştirmen gerek. Varsayılan olarak Vodafone Live seçili geliyor.