dzynn
Kayıtlı Üye
Ne kadar alıyor derken? Pil performansından bahsediyorsanız daha dün gece kurdum şimdi uygulamalarımı düzenlemelerimi yaptım ve şarjı full dolduruyorum, kullanımdan sonra bilgilerimi paylaşırım.
google play'da substratum temaları mevcutMerhaba vendor için verdiğiniz link çalışmıyor link.tl de problem var başka bir şekilde link verebilirseniz iyi olur.
Edit: tamam site düzelmiş. sorun yok.
Bir de bu substratum olayını nasıl kullanacağımız hakkında bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum. RR'den sonra sırf denemek için geldim. Seri güzel bir Rom'a benziyor.
Kaç aydır sorun yok. Son sürümlerde olmuş. Bı miui diye tutturuyoruz bi rr diye. Adam aynı anda kaç roma baksın? Sırayla ilgilenir.Yöneticiler adam yerine koyup baksa keşke bi su soruna kaç aydır böyle çözülse de yüklesek diye bekliyoruz
Yöneticiler adam yerine koyup baksa keşke bi su soruna kaç aydır böyle çözülse de yüklesek diye bekliyoruz
kardes bizlerde duzenlenmesini bekliyoz bu aksam gelebilir duzenleme saygilar.dikkat çeksin de birileri görsün diye sert yaptım kardeşim gerçekten sert çıkışma niyetim yok emin ol neticede borcunuz değil. tek bir yönetici yok ki, anlayan başkaları da vardır eminim. benim deneyimime göre vendor downgrade olmuyor, buradakini flashlasakta 14.22 de kalıyor
Yönetici çok ama geliştirici bir kişi @Asderdddikkat çeksin de birileri görsün diye sert yaptım kardeşim gerçekten sert çıkışma niyetim yok emin ol neticede borcunuz değil. tek bir yönetici yok ki, anlayan başkaları da vardır eminim. benim deneyimime göre vendor downgrade olmuyor, buradakini flashlasakta 14.22 de kalıyor
teşekkürler kardeşim inşallahKardes bende duzelmed
kardes bizlerde duzenlenmesini bekliyoz bu aksam gelebilir duzenleme saygilar.
geliştirici o ama sizler de anlıyorsanız yardımcı oalbilirsiniz sorun vendor uyumsuzluğu daha doğrusu bende telefonun vendoru downgrade olmuyorYönetici çok ama geliştirici bir kişi @Asderdd
o zaman o vendorun stock romunu yükleyip onun üzerine kurarsınız ya da vendoru silip diğerini flaşlamayı deneyenibilirsiniz.teşekkürler kardeşim inşallah
geliştirici o ama sizler de anlıyorsanız yardımcı oalbilirsiniz sorun vendor uyumsuzluğu daha doğrusu bende telefonun vendoru downgrade olmuyor
sizler de yardımcı olabiliyormuşsunuz o zaman. dikkat çekme dışında amacım yoktu sert çıkmak gibi özür dilerim bir kusurum varsa. peki çok teşekkür ederim deneyeceğim. vendor silme komutunu verebilir misiniz acabao zaman o vendorun stock romunu yükleyip onun üzerine kurarsınız ya da vendoru silip diğerini flaşlamayı deneyenibilirsiniz.
yoo sitem için söylemedim sadece kullanmadığım için sorunu bilmiyorumsizler de yardımcı olabiliyormuşsunuz o zaman. dikkat çekme dışında amacım yoktu sert çıkmak gibi özür dilerim bir kusurum varsa. peki çok teşekkür ederim deneyeceğim. vendor silme komutunu verebilir misiniz acaba
fastboot erase vendor
teşekkürler. modem için de aynı şekilde kod o zamanyoo sitem için söylemedim sadece kullanmadığım için sorunu bilmiyorum
Kod:fastboot erase vendor
fastboot erase modem
hem modem hem de vendor uyumlu duruma getirebildim. ama ne yazık ki sonuç aynı sim kartı görmüyor.evet aynı