Aynen bende kaç haftadır yazdım cevap veren malesef yokYine de tteşekkürle. inanılır gibi olamayıp 1 ay oldu haftalık gecelik romun son sürümü ile ilgili hiçbir bilgi yok.
[doublepost=1507107199,1507107130][/doublepost]Androidin en iyi romu için hiçbir şey yok mu..
teşekkürler hocam çok kişi bekliyor umarım kısa zamanda gelir emeğinize teşekkür az.kolay gelsinŞuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
Geç olsun güç olmasın hocam beklemedeyiz. Teşekkürler.teşekkürler hocam çok kişi bekliyor umarım kısa zamanda gelir emeğinize teşekkür az.kolay gelsin
HELAL be, Asderdd Hoca!!Şuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
RR'de ki kamerayı tamamen kaldır ve bunu flashla Kamera indirHocam romun kamerası hatalı ! Hata şu; Fotoğraf çekerken sıkıntı yok (4:3)13mp modunda bu arada fotoğraf kaydedilirken fotoğraf kırpılmış bir şekilde kaydediyor.Yani siz fotoyu geniş çekseniz bile fotoğraf dar çekilmiş gibi kaydediyor
AdamsınRR'de ki kamerayı tamamen kaldır ve bunu flashla Kamera indir
Rica ederim.Adamsın
Her gün Takip'deydim OOOOW Süper RR-N-v5.8.5-20171012-shamrock-Weekly Gelmiş Helal Sana Asderdd Hocam Adamın Dibisin Sözünde Durdun Yine Ellerin Dert Görmesin Teşekkürler Herkes Adına.Şuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
Teşekkürler hocam sizde olmasanız bu güzel rom olmayacaktıHer gün Takip'deydim OOOOW Süper RR-N-v5.8.5-20171012-shamrock-Weekly Gelmiş Helal Sana Asderdd Hocam Adamın Dibisin Sözünde Durdun Yine Ellerin Dert Görmesin Teşekkürler Herkes Adına.