Hayır, akşam üstü yetişmezse gece gibi gelmiş olur.bu güncelleme (RR-N-v5.8.3-20170706-x2-Official) bugün yayınlanacak güncellememi acaba
şarj durumu hakkında bilgi verir misiniz ? bilinen bir sorunu var mı kullanan arkadaşlarımız 1-2 kelime yazabilir misiniz
evet benimde dikkatimi çekti, kendi kamerası resimleri kırpıyor fakat retrika vb. sıkıntı olmuyoryalnız kamerada sorun var gibi...çekilen resimler kenarlardan kırpılmış olarak çıkıyor.bu soruna çözüm var mı?
Direk wipe yapmadan flaslarsan, uygulamaların oldugu gibi kalır, sayet titanium backup ile yedeklerini alip temiz bir kurulum yapman daha sağlıklı olur saygilar.Her güncellemede flashladığım uygulamalar gidecek mi böyle...
EVET GİDİYOR MESELA BENİM SUPERSU GİDİYOR AMA GENE FLASHLIYORUM SIKINTI ÇOK BÜYÜK DEĞİL BENCEHer güncellemede flashladığım uygulamalar gidecek mi böyle...
Magisk öneririm kullanışlı ve kalıcıEVET GİDİYOR MESELA BENİM SUPERSU GİDİYOR AMA GENE FLASHLIYORUM SIKINTI ÇOK BÜYÜK DEĞİL BENCE
flashladığım zipler var modlar için o üzücü maalesef. Teşekkür ederim cevap için.Direk wipe yapmadan flaslarsan, uygulamaların oldugu gibi kalır, sayet titanium backup ile yedeklerini alip temiz bir kurulum yapman daha sağlıklı olur saygilar.
Magisk öneririm kullanışlı ve kalıcı
EVET AMA BEN ONU HİÇ BİLMİYORUM, KULLANAMADIM DAHA ÖNCE DENEDİM NASIL YAPACAĞIMI ANLATIRMISINIZ
Hız, stabilite ve özelleştirme yönünden sıkıntı yok ama batarya stock rom dan birazdaha düşük..BEYLER STOCKDAN KESİNLİKLE DAHA İYİ DİYEBİLİRMİYİZ ONA GÖRE YÜKLEYECEĞİM. KESİN TECRÜBELİ OLAN BİRİ SÖYLESİN ? İYİDEN KASTIM BATARYA VE HIZ
peki patarya ve stabilite yönünden önereceğiniz bi rom varmı acaba. stcok 7.0 cok sıkıntılı ve ısıtıyor cihazıHız, stabilite ve özelleştirme yönünden sıkıntı yok ama batarya stock rom dan birazdaha düşük..
Özellestirmem cok olsun istiyorsan Crdroid hem stabilite hem özellestirme hemde batarya nispeten daha iyi, en güzel romlardan biri de Dirty unicorns rom özellestirmesi var ama Resurrection ve Crdroide göre geri kaliyor özellestirme konusunda fakat batarya yönünden efsane bir rom öneririm.peki patarya ve stabilite yönünden önereceğiniz bi rom varmı acaba. stcok 7.0 cok sıkıntılı ve ısıtıyor cihazı
dirty unicorsta performans sorunu yaşarmıyım ? özelleştirme önemli degilÖzellestirmem cok olsun istiyorsan Crdroid hem stabilite hem özellestirme hemde batarya nispeten daha iyi, en güzel romlardan biri de Dirty unicorns rom özellestirmesi var ama Resurrection ve Crdroide göre geri kaliyor özellestirme konusunda fakat batarya yönünden efsane bir rom öneririm.