Magisk'de ayarlarda rootu gizleme var o işe yarıyor mu bilmiyorum ama uygulama ana ekranında uninstall butonu var oraya basıp rootu kaldırın snapchati yükleyin ve tekrar install butonuna basarak cihazınızı root edebilirsinizsnapchat'e giriş yapabilen var mı?
rootlu olduğu için resmi uygulama üzerinden giriş yapamıyorum casper da sanırım problemli
snapchat'e giriş yapabilen var mı?
rootlu olduğu için resmi uygulama üzerinden giriş yapamıyorum casper da sanırım problemli
Bu romu aticam.Fakat twrp ile yedekleme yapicam.Bi sıkıntı olur mu suanki dosyalarim veya resimlerim kaybolabilirmi ?Bilemiyorum bende wifi sorunu olmadı hic
RR romunda magisk su seçeneklerinde hidden seçeneğini işaretleyip deneyin oluyor , ben öyle yaptımsnapchat'e giriş yapabilen var mı?
Resim vb. dosyalarını hafıza kartına taşı, twrp den yedekle sıkıntı olmazBu romu aticam.Fakat twrp ile yedekleme yapicam.Bi sıkıntı olur mu suanki dosyalarim veya resimlerim kaybolabilirmi ?
Romda root ve xposed varmi ?
Sıkıntı olmaz. Nougat için şimdilik xposed yok.Bu romu aticam.Fakat twrp ile yedekleme yapicam.Bi sıkıntı olur mu suanki dosyalarim veya resimlerim kaybolabilirmi ?
Romda root ve xposed varmi ?
Arkadas telefonu kullanmiyor artik romu yapan. Dahada gelmeyebilir sanirim artik. Emim degilim.5.8.3 çıkmış, neden birkaç gündür yeni build gelmiyor?
Bugün sabah saatlerinde yeni sürüm yayında olacak, önceden olduğu gibi günlük yeni sürümler yayınlanmaya devam edecek.5.8.3 çıkmış, neden birkaç gündür yeni build gelmiyor?
Bugün sabah saatlerinde yeni sürüm yayında olacak, önceden olduğu gibi günlük yeni sürümler yayınlanmaya devam edecek.
Tşk. Hocam dörtgözle 5.8.3 ü bekliyoruz ama, sourceforge de hala yok.Bugün sabah saatlerinde yeni sürüm yayında olacak, önceden olduğu gibi günlük yeni sürümler yayınlanmaya devam edecek.
Hocam yeni sürüöü bekliyoruz.
Tşk. Hocam dörtgözle 5.8.3 ü bekliyoruz ama, sourceforge de hala yok.
Hocam güncelleştirme kontrol edilemiyor diyo