batuhan3883
Kayıtlı Üye
teşekkürler
must1' Alıntı:Ota üzerinden indirdim ama flaşlarken hata verdi sanırım basketbuild den kaynaklanıyor önceki update gibi
Buraya link eklerseniz daha rahat indirebiliyoruz ya telefondan sıkıntı oluyorAsderdd' Alıntı:must1' Alıntı:Ota üzerinden indirdim ama flaşlarken hata verdi sanırım basketbuild den kaynaklanıyor önceki update gibi
Daha önce otadan sorunsuz yükleyen arkadaşlar oldu, muhtemelen indirme sırasında bir bozulma olmuştur. Tekrar indirin.
İlk mesajdaki linkten indirebilirsiniz.must1' Alıntı:Buraya link eklerseniz daha rahat indirebiliyoruz ya telefondan sıkıntı oluyorAsderdd' Alıntı:Daha önce otadan sorunsuz yükleyen arkadaşlar oldu, muhtemelen indirme sırasında bir bozulma olmuştur. Tekrar indirin.
Cash_67' Alıntı:teşekkürler temalar çalışıyormu peki?
omerakgoz34' Alıntı:ÖNEMLİ!!!
OTA içindeki "Recommended VENDOR" yüklendiğinde BOOT LOGOda kalıyor
Rom ile birlikte gelen root var, ama root'u ve gelişmiş seçenekleri devre dışı bıraktım, o yüzden bilmiyorum var mı yok mu. Şimdi son update'i indiriyorum, bide bunu deneyelim bakalımyusuf-5896' Alıntı:Bende de tekrar oluştu. Super su var mi sizde?Furkanali008' Alıntı:Hotspot sorununu ben de yaşıyorum, ilk açtığımda "hotspot etkin" yazıyor hemen ardından "hata" yazıyor. Modem ve vendor flashladım ama sorun çözülmedi.