ipek' Alıntı:Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?
ezio89' Alıntı:ipek' Alıntı:Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?
Nougat romdan çekişte sıkıntı olur vendor yüklemen gerek
ipek' Alıntı:Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?
Dediklerinizi yaptım, önce vendor sonra modem sonra rom en son gapps yükledim ama sorunum aynı, açılış animasyonunda ileri gitmiyor..Asderdd' Alıntı:ipek' Alıntı:Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?
Konudaki vendor ve modem güncellemerini twrpden yükleyin ardından romu tekrar kurun, konuda anlatılan temizleme işlemlerini doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Bu işlemlerden sonra rom açılacaktır.
ipek' Alıntı:Dediklerinizi yaptım, önce vendor sonra modem sonra rom en son gapps yükledim ama sorunum aynı, açılış animasyonunda ileri gitmiyor..Asderdd' Alıntı:Konudaki vendor ve modem güncellemerini twrpden yükleyin ardından romu tekrar kurun, konuda anlatılan temizleme işlemlerini doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Bu işlemlerden sonra rom açılacaktır.