ycengeloglu
Kayıtlı Üye
RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM
Teşekkürler
Teşekkürler
cem_uar' Alıntı:İncelemeye devam. Tele greenify yukledim ayrica kendi doze ayarlarinida actim. Dun gece %16 dan teli ucak moduna alip telin ekranini kapattim. Sabah ekrani actigimda hala %16 sabit duruyor. Ayrica usteki durum cubuguna cift tiklarsaniz ekran kapaniyor. Bunun icin program yuklemeye gerek yok. Tek eksik gelen bildirimlerin sayisi yazmiyor. Oda olsa omurluk olur.
cem_uar' Alıntı:Super
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şöyle bir sıkıntı oluştu. teli şarja takıyorum. hızlı şarj olduğunu gösteriyor, altta kırmızı ledi de yanıyor ama tel deki şarj yüzdesi kıpırdamıyor. yani şuan %4 de yarım saat öncede %4 deydi. tel şarj olmuyor. orjinal kablosunu kullanıyorum. sıkıntı nedir acaba.
teli kapattım. birde öyle şarj ediyorum bakalım sonuç ne olacak.
cem_uar' Alıntı:evet sorun pil simgesinde gibi tel kapalıyken şarj doluyor. sanırım buraya yapılabilirse ince ayar gerekebilir.
cem_uar' Alıntı:Super
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şöyle bir sıkıntı oluştu. teli şarja takıyorum. hızlı şarj olduğunu gösteriyor, altta kırmızı ledi de yanıyor ama tel deki şarj yüzdesi kıpırdamıyor. yani şuan %4 de yarım saat öncede %4 deydi. tel şarj olmuyor. orjinal kablosunu kullanıyorum. sıkıntı nedir acaba.
teli kapattım. birde öyle şarj ediyorum bakalım sonuç ne olacak.
gencer003' Alıntı:
Telefonumun Markası Ve Modeli ; Samsung Galaxy S3 I9300
MC 13 Son Sürüm'ü kulanıyorum tek sıkıntım Kamera uygulamasını açınca Kamera'ya bağlanılamıyor. Rom o kadar güzelki değişdirmek isdemiyorum sorunumun cevabı inşallah sizlerde vardır.
Telefonumu kapatıp açtım, batarya çıkarıp taktım, hafıza kartını çıkardım. Başka kamera uygulaması kulandım. Örn ; Google Camera, Candy Camera ama aynı sorun bu programlarda'da devam ediyor. Cözümü varmı sizde ?
TheNexus' Alıntı:gencer003' Alıntı:
Telefonumun Markası Ve Modeli ; Samsung Galaxy S3 I9300
MC 13 Son Sürüm'ü kulanıyorum tek sıkıntım Kamera uygulamasını açınca Kamera'ya bağlanılamıyor. Rom o kadar güzelki değişdirmek isdemiyorum sorunumun cevabı inşallah sizlerde vardır.
Telefonumu kapatıp açtım, batarya çıkarıp taktım, hafıza kartını çıkardım. Başka kamera uygulaması kulandım. Örn ; Google Camera, Candy Camera ama aynı sorun bu programlarda'da devam ediyor. Cözümü varmı sizde ?
Bu konunun başlığına bi bakın. GM 5 Plus konusu dimi. Sorunlarınız varsa ayrı konu açın.