ULTİMATE' Alıntı:dostum genelde stock romlar odex seklindedir bunlarin hepsini silersen romunu deodex etmis olursun ancak elinde stock romun yoksa bunu yapmamani tavsiye ederim ve birde bu sadece kitkat surum icin gecerlidiri jb de silersen telefon acilmaz
genboys' Alıntı:ULTİMATE' Alıntı:dostum genelde stock romlar odex seklindedir bunlarin hepsini silersen romunu deodex etmis olursun ancak elinde stock romun yoksa bunu yapmamani tavsiye ederim ve birde bu sadece kitkat surum icin gecerlidiri jb de silersen telefon acilmaz
odex ne işe yarar
Asderdd' Alıntı:genboys' Alıntı:ULTİMATE' Alıntı:dostum genelde stock romlar odex seklindedir bunlarin hepsini silersen romunu deodex etmis olursun ancak elinde stock romun yoksa bunu yapmamani tavsiye ederim ve birde bu sadece kitkat surum icin gecerlidiri jb de silersen telefon acilmaz
odex ne işe yarar
Odex dosyaları dalvik sanal makinesinin önceden önceden oluşturulmuş ön bellek dosyalarıdır, bu dosylar sistemde mevcutsa cihaz sistem uygulamalarını ön bellekleme yapmadan doğrudan bu dosyalar üzerinden açar ve bu şekilde cihaz daha hızlı açılmış olur.
Asderdd' Alıntı:genboys' Alıntı:ULTİMATE' Alıntı:dostum genelde stock romlar odex seklindedir bunlarin hepsini silersen romunu deodex etmis olursun ancak elinde stock romun yoksa bunu yapmamani tavsiye ederim ve birde bu sadece kitkat surum icin gecerlidiri jb de silersen telefon acilmaz
odex ne işe yarar
Odex dosyaları dalvik sanal makinesinin önceden önceden oluşturulmuş ön bellek dosyalarıdır, bu dosylar sistemde mevcutsa cihaz sistem uygulamalarını ön bellekleme yapmadan doğrudan bu dosyalar üzerinden açar ve bu şekilde cihaz daha hızlı açılmış olur.