Merhaba arkadaşlar nougat 7.1.1 ile gelen dialer uygulamasını Upload edebilirmisiniz???
Z zafer45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2016 #1 Merhaba arkadaşlar nougat 7.1.1 ile gelen dialer uygulamasını Upload edebilirmisiniz???
Frostbite Yönetici 7 Ara 2016 #2 Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın
Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın
Z zafer45 Kayıtlı Üye 7 Ara 2016 #3 Cvp: RE: Nougat dialer TheNexus' Alıntı: Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum ama paket ayrıştırma sorunu oluyor opera tarayıcı ile indiriyorum
Cvp: RE: Nougat dialer TheNexus' Alıntı: Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum ama paket ayrıştırma sorunu oluyor opera tarayıcı ile indiriyorum
Frostbite Yönetici 8 Ara 2016 #4 Cvp: RE: Nougat dialer zafer45' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum ama paket ayrıştırma sorunu oluyor opera tarayıcı ile indiriyorum Genişletmek için tıkla ... Arm için olanı indirin.
Cvp: RE: Nougat dialer zafer45' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Apk mirrordan son sürüm google phone uygulamasını indirip yükleyebilirsiniz. Varsayılan yapmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum ama paket ayrıştırma sorunu oluyor opera tarayıcı ile indiriyorum Genişletmek için tıkla ... Arm için olanı indirin.