İlk günden beri kullanıyorum emeğine sağlık bu arada şu dizi yorumlarını ekleseniz?Merhabalar,
Uygulamaya artık dizileri "indirebilir" özellik geldi. Bilginize... :emoji_slight_smile:
Rica ederiz, güle güle kullanın. Maalesef henüz yapılacak listemizde yok.İlk günden beri kullanıyorum emeğine sağlık :emoji_slight_smile: bu arada şu dizi yorumlarını ekleseniz? :emoji_slight_smile:
Biz daha korkutma biziVerdiğiniz destek mesajlarından ötürü teşekkür ederiz. Dizimek geri döndü. İşte dizimek güncelleme listesi:
Değişiklik Listesi
- YEPYENİ ÖZELLİKLER VE DAHA SAĞLAM ALTYAPISI İLE DİZİMEK GERİ DÖNDÜ!
- TEKRAR GOOGLE PLAY STORE'DA YERİNİ ALDI
- Favoriye aldığınız dizileriniz, yeni bölümler eklendikçe bildirim olarak telefonunuza gelecek
Biz daha korkutma bizi
Anlamadım ne varYine Bitirme kararı aldı Halil Bey Neyse geçmiş olsun ama alıcı olaksa satabilirmiş ?
Gerçekten ciddi olanlar benden mailini alabilir Ezio Sende Var ama :emoji_grinning:
Mrb uygulama kapali. Tekrar geri gelecekmi. Inanin 2 3gunde bie surekli bakiyorum hala yoktur? Lutfen cvp verin
burdan verir misin linkiTwitterda vizonteleapp nickli hesaptan yeni uygulamayı paylaştı apk olarak oradan indirebilirsin