jiraiyasensei
Yasaklı Üye
Merhaba sevgili türkdevs halkı şimdi sizlere moto g ye bootloader kilidi kırmayı anlatıcam
Bu bilgiler alıntı değildir kendi anlatımımdır bu yüzden başka yerde paylaşılmasını vs istemiyorum!
Şimdi size gerekli malzemeleri paylaşayım
usb driver
adb tool ve adb driver
ilk önce yapmanız gereken motorola driverı,yüklü değilse adb driverı pc nize kurmak arkadaşlar
2.adım 2 klasörüde masaüstüne çıkartın
3.adım ses kısma ve power tuşuna basılı tutup fastboot moduna alın ve direk usb yardımıyla pc ye bağlayın
4.adım adb tool klasöyüne shift+sağ tıklama yardımıyla cmd yi acın
cmd penceresi geldiği zaman bu kodu yazın arkadaşlar
şu şekilde kod alıcaksınız
https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/bootloader/unlock-your-device-b
bu adrese girip kayıt olup asağıda bulunan bölüme kodu (bootloader) yazılarını silip boşluk kalmıcak şekilde yapıştırıp
"can my device be unlocked?"
yazısına tıklayıp ı agree kutusunu işaretleyip request unlock key butonuna basınca kodu alın
cmd sayfasına geri dönün ve şu kodu yazın
şimdi gönül rahatlığıyla boot loaderı açmış oldunuz
Bu bilgiler alıntı değildir kendi anlatımımdır bu yüzden başka yerde paylaşılmasını vs istemiyorum!
Şimdi size gerekli malzemeleri paylaşayım
usb driver
adb tool ve adb driver
ilk önce yapmanız gereken motorola driverı,yüklü değilse adb driverı pc nize kurmak arkadaşlar
2.adım 2 klasörüde masaüstüne çıkartın
3.adım ses kısma ve power tuşuna basılı tutup fastboot moduna alın ve direk usb yardımıyla pc ye bağlayın
4.adım adb tool klasöyüne shift+sağ tıklama yardımıyla cmd yi acın
cmd penceresi geldiği zaman bu kodu yazın arkadaşlar
Kod:
fastboot oem get_unlock_data
şu şekilde kod alıcaksınız
Kod:
(bootloader) 0000000000000000000000000000000
(bootloader) 0000000
https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/bootloader/unlock-your-device-b
bu adrese girip kayıt olup asağıda bulunan bölüme kodu (bootloader) yazılarını silip boşluk kalmıcak şekilde yapıştırıp
"can my device be unlocked?"
yazısına tıklayıp ı agree kutusunu işaretleyip request unlock key butonuna basınca kodu alın
cmd sayfasına geri dönün ve şu kodu yazın
Kod:
fastboot oem unlock ALDIĞINIZ KOD
şimdi gönül rahatlığıyla boot loaderı açmış oldunuz