ısım' Alıntı:Peki bunu yapınca kurumsal cihaz yöneticisi gidermi?? (( Tablet öğretmen tableti yaptım)
ArbabShahbaz' Alıntı:I speak english, can someone help me here..? I rooted like 10 tablets for my friends they all did well, but the new tablets now have an issue they Uninstalled the package installer, I saw this thread and did everystep, after installing it still didn't fix it...
battleroyal' Alıntı:Kurduktan sonra hala apk yüklenmiyor diyen arkadaşlar hangi hatayı alıyorlar konuyu biraz açabilirler mi? Hala dosya açılamıyor mu diyor? Cihazlarınızda crack kurulu mu?
@"Lordisyans65" Zaten o amaçla yapıldı, kurumsalın 92 sürümüne güncellendiği tabletlerde crack işleminden sonra apk kurulabilsin diye.
@"ısım" Do not install dersen tablet rootsuz kalır, kolu sağa doğru çekersen tabletin rootlanır. Aldığın hatayı biraz daha açabilir misin? Bu mod kurumsalı kaldırmaz bu arada.
@"onurpla" Bu hatayı da ilk defa duyuyorum :yorgun: SS atabilir misin?
@"ogulcandemir" Micro SD? :what:
ısım' Alıntı:battleroyal' Alıntı:Kurduktan sonra hala apk yüklenmiyor diyen arkadaşlar hangi hatayı alıyorlar konuyu biraz açabilirler mi? Hala dosya açılamıyor mu diyor? Cihazlarınızda crack kurulu mu?
@"Lordisyans65" Zaten o amaçla yapıldı, kurumsalın 92 sürümüne güncellendiği tabletlerde crack işleminden sonra apk kurulabilsin diye.
@"ısım" Do not install dersen tablet rootsuz kalır, kolu sağa doğru çekersen tabletin rootlanır. Aldığın hatayı biraz daha açabilir misin? Bu mod kurumsalı kaldırmaz bu arada.
@"onurpla" Bu hatayı da ilk defa duyuyorum :yorgun: SS atabilir misin?
@"ogulcandemir" Micro SD? :what:
@"battleroyal" do not install diyince olmadı rootlarsam apk yukleme acılır dimi ??
kurumsal gitmemesi için ben root istemedim ama gitmiyorsa sıkıntı yok sağl verdiğin bilgiler için ??
root yapınca yine güncellemeler gelir ama demi kurumsal olduğundan ??