Ben o rom yapanlardanimcihazı kullandım daha 1 sorun bile cıkmadı karsıma. ğünde 8 kere rom atarsanız. 1000 tl lik telefon ile her ouyun oynarsanız telefona suc atarsınız. rom yükleme işlemi telefonu çok yorar ve ömründen alır. bunu rom yapan hiçkimse söylemez size.
cihazı kullandım daha 1 sorun bile cıkmadı karsıma. ğünde 8 kere rom atarsanız. 1000 tl lik telefon ile her ouyun oynarsanız telefona suc atarsınız. rom yükleme işlemi telefonu çok yorar ve ömründen alır. bunu rom yapan hiçkimse söylemez size.
rom yüklemek işlemciyi cok fazla zorlar. işlemciyi bu kadar sık zorlamak hem telefonun anakartına hemde bataryasına ciddi derecede zarar verir. öğrenmiş oldunbunca yıldır farklı farklı bir ton cihaza rom attım ben bu bilgiyi bilmiyordum tanrı sizi kutsasın yaleppim ama keşke doğru olsa
musti bir harikasın ama keşke doğru olsarom yüklemek işlemciyi cok fazla zorlar. işlemciyi bu kadar sık zorlamak hem telefonun anakartına hemde bataryasına ciddi derecede zarar verir. öğrenmiş oldun
doğru değilse devam et ve 1 saat ekran süresi al. ben 8 saat süre alıyorum. tahmini acık kalma süresi 48 saatmusti bir harikasın ama keşke doğru olsa