Orochi™' Alıntı:latinime güncellediği için hata veriyordur yeni otayı verdiğimde tekrar denersiniz.
Orochi™' Alıntı:Miui ile alakali o titresim
Suan cm12.1 adam ediyorum bitince miui guncelleyecem .
ayarlar - ses bölümünden titreşim seviyesini yükseltince yeterli seviyeye geliyor .burakbedir00' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Miui ile alakali o titresim
titreşime de bir çözüm bulursanız çok makbule geçer hocam
Orochi™' Alıntı:ayarlar - ses bölümünden titreşim seviyesini yükseltince yeterli seviyeye geliyor .burakbedir00' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Miui ile alakali o titresim
titreşime de bir çözüm bulursanız çok makbule geçer hocam
MIUI7 v5.12.24 FULL olarak eklenmiştir
Önemli Not : kurulum sihirbazında cihaz dilini ingilizce yapıp kurulumu tamamladıktan sonra dili türkçe yapın
mi cloud dil hatası nedeniyle türkçe dilde kurulumu tamamlamanıza izin vermiyor
Orochi™' Alıntı:v5.12.31 ota olarak eklendi 2015 Son 2016 ilk güncelleme
burakbedir00' Alıntı:bu rom kapalı şarj oluyormu hocam @"Orochi™"
birde bu romu yüklerken mi message sormadı acaba yanlışlıkla açtımmı açtıysam nasıl kapatırım
Orochi™' Alıntı:burakbedir00' Alıntı:bu rom kapalı şarj oluyormu hocam @"Orochi™"
birde bu romu yüklerken mi message sormadı acaba yanlışlıkla açtımmı açtıysam nasıl kapatırım
MIUI 7 de kapalı şarj sorunu yok
Mi Message kapalı olarak geliyor kontrol etmek için mesajlar uygulamaasına girip ayarlardan bakabilirsin .
Orochi™' Alıntı:v5.12.31 ota olarak eklendi 2015 Son 2016 ilk güncelleme
Orochi™' Alıntı:ne güncelemesi ?
Güncellemeye girdiğim zaman v5.12.24 yazıyor sürüme v5.12.31 güncellemesini indir yazıyor hocam :what: :sweat:Orochi™' Alıntı:@burakbedir00
yazması mümkün değil ota ile build.prop güncellenir.
burakbedir00' Alıntı:Güncellemeye girdiğim zaman v5.12.24 yazıyor sürüme v5.12.31 güncellemesini indir yazıyor hocam :what: :sweat:Orochi™' Alıntı:@burakbedir00
Orochi™' Alıntı:burakbedir00' Alıntı:Güncellemeye girdiğim zaman v5.12.24 yazıyor sürüme v5.12.31 güncellemesini indir yazıyor hocam :what: :sweat:Orochi™' Alıntı:@burakbedir00
Guncellemeyi zaten yapamazsin
Telewfon hakkinda bolumunde 5.12.31 yaziyorda sorun yoktur .
neyse bunlarla uğraşmayın diye yeni sürümü FULL olarak paylaştım
uygulamalarını yedekleyip temiz bir kurulum yaparsın artık
.09.01.2015 Mıuı 7 v6.1.7 sürümü FULL olarak Eklendi.