DogukanOksuz
Kayıtlı Üye
Yardım edebilir misiniz? İlk defa miui kurdum romdan genel olarak memnun kaldım ama WSM Tools diye birşey var hem kurulmuyor hemde çalışmıyor. Teşekkürler. @Wes
DogukanOksuz' Alıntı:Yardım edebilir misiniz? İlk defa miui kurdum romdan genel olarak memnun kaldım ama WSM Tools diye birşey var hem kurulmuyor hemde çalışmıyor. Teşekkürler. @Wes
Rygebin' Alıntı:DogukanOksuz' Alıntı:Yardım edebilir misiniz? İlk defa miui kurdum romdan genel olarak memnun kaldım ama WSM Tools diye birşey var hem kurulmuyor hemde çalışmıyor. Teşekkürler. @Wes
Sanırım xposed dizimi olması gerek. Onunla ilgili videolar forumda mevcut idi. Tema kurulumunda işe yarıyordu ama diğer işlevlerini henüz denemedim.
DogukanOksuz' Alıntı:Yardım edebilir misiniz? İlk defa miui kurdum romdan genel olarak memnun kaldım ama WSM Tools diye birşey var hem kurulmuyor hemde çalışmıyor. Teşekkürler. @Wes
DogukanOksuz' Alıntı:Fixi yollar mısınız buraya daha uğraşmayayım. Şimdiden teşekkürler
http://forum.turkdevs.com/forum-discovery-i-miui-gelistirmeleri 5.9.17 ve 5.9.24 konularına bak.DogukanOksuz' Alıntı:MIUI konusundaki bütün mesajları okudum ve fixi göremedim. Gözümden kaçmış olmalı. Bakmadan zaten konu açmazdım.
Dili İngilizce yap sonra temalar gorunur.DogukanOksuz' Alıntı:WSM Tools fix flashladım modülleri aktifleştirdim ancak temalar kısmında internet yok diyor.