Deneyip sorun çıkıp çıkmadığını görmen gerek. Ancak zaten port romlarda genelde gereksiz uygulamalar geliştirici tarafından romdan siliniyor. Resmi romlarda bir çok gereksiz uygulama olduğu için bu zip dosyasını hazırladım.bu yöntemin gm disco için hazırlanan miui romlarda da tadbik edebilmek mümkünmü aca böyle bir şans varmı?
Resmi bir xiaomi cihazı ve global rom kullanıyorsanız sorunsuzca çalışması gerek.
denedim kardeşim hiç bişey olmadı sanırım uyumluluk sorunu var twrp den girip instal dedim çok az bi süre sonra twrp yi yeniden başlatıp ilk açılış yerinde kalıyor cevap içinde teşekkür ederim...Deneyip sorun çıkıp çıkmadığını görmen gerek. Ancak zaten port romlarda genelde gereksiz uygulamalar geliştirici tarafından romdan siliniyor. Resmi romlarda bir çok gereksiz uygulama olduğu için bu zip dosyasını hazırladım.
Boot ekranında kalmadıysa uyumludur :emoji_slight_smile:gm5+ mıui 8 patch rom kullanıyorum ona flashladım uyumsuz mu buna ?
Uyumluluk diye bir konu yok aslında. Kaldırılan bazı bileşenler çin romlarında kaldırılınca telefonun bootloop olmasına sebep oluyor. Telefon sorunsuz bir şekilde açıldıysa uyumludur. Zip dosyası MIUI olayan bir rom da dahi çalışır ancak dediğim gibi port rom ve çin tabanlı romlarda bazı uygulamalar kaldırılınca sorun çıkıyor.denedim kardeşim hiç bişey olmadı sanırım uyumluluk sorunu var twrp den girip instal dedim çok az bi süre sonra twrp yi yeniden başlatıp ilk açılış yerinde kalıyor cevap içinde teşekkür ederim...
Boot ekranında kalmadıysa uyumludur :emoji_slight_smile:
Flashladıysan zaten gereksiz uygulamaları silmiş oldun. Ekstra bir işlem yapmana gerek yok.Programı TWPR üzerinden flashladım. Gereksiz uygulamaları nereden, nasıl sileceğiz? (RN3 Pro)
Flashladıysan zaten gereksiz uygulamaları silmiş oldun. Ekstra bir işlem yapmana gerek yok.