Lütfen yardım edin yeniden başlattım sim i çıkarttım geri taktım ama okumuyor
mahmutt02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şub 2019 #1 Lütfen yardım edin yeniden başlattım sim i çıkarttım geri taktım ama okumuyor
mrtcantrker32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şub 2019 #2 Twrpden wipe yapıp yeniden flashla olmazsa edlde repartition yaparken sim bolumunu yanlis secmis olabilirsin birdaha denersin
Twrpden wipe yapıp yeniden flashla olmazsa edlde repartition yaparken sim bolumunu yanlis secmis olabilirsin birdaha denersin
mrtcantrker32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şub 2019 #4 mahmutt02' Alıntı: Abi benimki tek sim tek sim i seçtim Genişletmek için tıkla ... Wipe yap yeniden birdaha atmayi dene
mahmutt02' Alıntı: Abi benimki tek sim tek sim i seçtim Genişletmek için tıkla ... Wipe yap yeniden birdaha atmayi dene
mahmutt02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şub 2019 #5 Denedim abi yaw paramda yok telefonda lazım abi allah rızası için yöneticilere yazın yardım etsinler
mahmutt02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şub 2019 #6 Oldu vallaha oldu yemin ederim yaptım Abi çok teşekkür ederim telefonum tek sim li ama ben dual i denedim oldu abi dileyin benden ne dilerseniz D : D
Oldu vallaha oldu yemin ederim yaptım Abi çok teşekkür ederim telefonum tek sim li ama ben dual i denedim oldu abi dileyin benden ne dilerseniz D : D