Konudaki indirme linkinden sonra sürümü indirebilirsin. Sürüm numarasındaki tarihe dikkat et eski sürümü indirme.@Cenkay amca linkdeki romu indirsem oluyor dimi guncellendi diyon ya yoksa oto guncelleme mi var hic yuklemedim video sorunu olduguju gorunce :emoji_grinning:
Ben Xiaomi Mi5s Plus kullanıyorum bende de arada chrome FC veriyor. Sanırım LineageOMS tabanlı bir sorun.Rom çok iyi fakat tarayıcı sürekli çöküyor bende sıkıntı bende mi başka yaşayan var mı bu sıkıntıyı?
I download a new updated ROM. But I can't find theme chooser. I see it on ROMs screenshots...
Aykut romda birtane hata yok kanki o nasil oluyor harika bi rom ilk defa bi rom begendim tel olene kadar bundayim ben ekrani kucultmede varHocam telefon kapalı iken şarj göstergesi çıkmıyor.. Çözümü var mıdır ? Teşekkürler
Ekrani kucultme ne demek kanka tek elle kullanimi mi diyosun ? Romda sikinti yok zaten. Bende sadece telefon kapaliyken sarj dolum animasyonu cikmiyor. Yoksa memnunum. %58 sarj 2;56 ekran surem varAykut romda birtane hata yok kanki o nasil oluyor harika bi rom ilk defa bi rom begendim tel olene kadar bundayim ben ekrani kucultmede var
Bende de var kapalı iken göstermiyor şarjı . Pili iyi almışsın sen temasız mı kullanıyorsun .Ekrani kucultme ne demek kanka tek elle kullanimi mi diyosun ? Romda sikinti yok zaten. Bende sadece telefon kapaliyken sarj dolum animasyonu cikmiyor. Yoksa memnunum. %58 sarj 2;56 ekran surem var :emoji_slight_smile:
Tema kullaniyorum. Videoda cekiyor hocam sikinti yok. Son sürümde.Bende de var kapalı iken göstermiyor şarjı . Pili iyi almışsın sen temasız mı kullanıyorsun .
[doublepost=1494884514,1494884482][/doublepost]Romda hiç bir şekilde video çekilmiyor en büyük sorun. Başka program ile de çekilmiyor
Konuda yer alan mutlaka kurulması gereken paketleri kurun. Sorununuz düzelecektir.Bende de var kapalı iken göstermiyor şarjı . Pili iyi almışsın sen temasız mı kullanıyorsun .
[doublepost=1494884514,1494884482][/doublepost]Romda hiç bir şekilde video çekilmiyor en büyük sorun. Başka program ile de çekilmiyor
Hocam zaten kurdum yeniden mi kurayım onları? Yeniden kursam veriler yani uygulamalar silinir miKonuda yer alan mutlaka kurulması gereken paketleri kurun. Sorununuz düzelecektir.