Fasty^
Aktif Üye
kankas3131' Alıntı:
Jawadın verdiği kerneli yükleyebilirsin
kankas3131' Alıntı:
Yükledim açılışta kaldıFasty^' Alıntı:kankas3131' Alıntı:
kankas3131' Alıntı:Yükledim açılışta kaldıFasty^' Alıntı:kankas3131' Alıntı:
Zaten o şekilde paylaşmış indir flaşlahanedan43' Alıntı:java nın yeni kerneli verebilecek varmı
recorvry den flash şeklinde..
fahrettin' Alıntı:Zaten o şekilde paylaşmış indir flaşlahanedan43' Alıntı:java nın yeni kerneli verebilecek varmı
recorvry den flash şeklinde..
Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı varmyusuf1996' Alıntı:Arkadaşlar bende arka kamera ve flaş çalışmıyor lcm uyuyor aynı sorun sizdede var mı acaba
fahrettin' Alıntı:Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı varmyusuf1996' Alıntı:Arkadaşlar bende arka kamera ve flaş çalışmıyor lcm uyuyor aynı sorun sizdede var mı acaba
myusuf1996' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı varmyusuf1996' Alıntı:Arkadaşlar bende arka kamera ve flaş çalışmıyor lcm uyuyor aynı sorun sizdede var mı acaba
pil ve performansta bende de sorun yok ama çalıimadı kamera rom değiştirip deniyecem burdan paylaşırım sonucu
İlginç benimde ekranım değiştimyusuf1996' Alıntı:myusuf1996' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı varmyusuf1996' Alıntı:Arkadaşlar bende arka kamera ve flaş çalışmıyor lcm uyuyor aynı sorun sizdede var mı acaba
pil ve performansta bende de sorun yok ama çalıimadı kamera rom değiştirip deniyecem burdan paylaşırım sonucu
legend rom v13 de denedim kamera ve flaş sorunu devam ediyor benim telefonun ekranı değişti bununla bir alakası var mıdır
olmazsa jawad a söylerim :rool:fahrettin' Alıntı:İlginç benimde ekranım değiştimyusuf1996' Alıntı:myusuf1996' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı varmyusuf1996' Alıntı:Arkadaşlar bende arka kamera ve flaş çalışmıyor lcm uyuyor aynı sorun sizdede var mı acaba
legend rom v13 de denedim kamera ve flaş sorunu devam ediyor benim telefonun ekranı değişti bununla bir alakası var mıdır
overclock oluyor mu ?myusuf1996' Alıntı:olmazsa jawad a söylerim :rool:fahrettin' Alıntı:İlginç benimde ekranım değiştimyusuf1996' Alıntı:myusuf1996' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Bende böyle bi sorun yok hatta pil ve genel bi performans artışı var
fthmrgngr' Alıntı:overclock oluyor mu ?myusuf1996' Alıntı:olmazsa jawad a söylerim :rool:fahrettin' Alıntı:İlginç benimde ekranım değiştimyusuf1996' Alıntı:myusuf1996' Alıntı:pil ve performansta bende de sorun yok ama çalıimadı kamera rom değiştirip deniyecem burdan paylaşırım sonucu