Evet orijinal degil simdi imei numarasini sorguladim farkli bir cihaza ait ciktiLptrex' Alıntı:Kacak dedigin orjinal degil mi
mrc2000' Alıntı:Evet orijinal degil simdi imei numarasini sorguladim farkli bir cihaza ait ciktiLptrex' Alıntı:Kacak dedigin orjinal degil mi
Lptrex' Alıntı:mrc2000' Alıntı:Evet orijinal degil simdi imei numarasini sorguladim farkli bir cihaza ait ciktiLptrex' Alıntı:Kacak dedigin orjinal degil mi
Normaldir
Orjinal olmayan cogu cihaz Mtk6572-82-89-92 kullanir
Ve bunlar desteklemez
Bunu nasıl anlayabilirim peki imei numarasi ztc mt 40 diye bir cihaza kayitli bu telefon kaçak yani çin malı değilalptrek' Alıntı:kaçağın çeşitleri var, sizinki orjinal htc one m9 ise imeide farklı cihaz görünmesi normaldir.Cihazım replika değil diyorsanız nisan ayındaki 4.5gye uyum sağlayacaktır
mrc2000' Alıntı:Bunu nasıl anlayabilirim peki imei numarasi ztc mt 40 diye bir cihaza kayitli bu telefon kaçak yani çin malı değilalptrek' Alıntı:kaçağın çeşitleri var, sizinki orjinal htc one m9 ise imeide farklı cihaz görünmesi normaldir.Cihazım replika değil diyorsanız nisan ayındaki 4.5gye uyum sağlayacaktır
alptrek' Alıntı:mrc2000' Alıntı:Bunu nasıl anlayabilirim peki imei numarasi ztc mt 40 diye bir cihaza kayitli bu telefon kaçak yani çin malı değilalptrek' Alıntı:kaçağın çeşitleri var, sizinki orjinal htc one m9 ise imeide farklı cihaz görünmesi normaldir.Cihazım replika değil diyorsanız nisan ayındaki 4.5gye uyum sağlayacaktır
şöyle anlatayım replika dediğim note 3 vs. çakması gibi, sizinki yurtdışı fakat çakma/çin malı değilse 4.5gye uyum sağlayacaktır.
mrc2000' Alıntı:alptrek' Alıntı:mrc2000' Alıntı:Bunu nasıl anlayabilirim peki imei numarasi ztc mt 40 diye bir cihaza kayitli bu telefon kaçak yani çin malı değilalptrek' Alıntı:kaçağın çeşitleri var, sizinki orjinal htc one m9 ise imeide farklı cihaz görünmesi normaldir.Cihazım replika değil diyorsanız nisan ayındaki 4.5gye uyum sağlayacaktır
şöyle anlatayım replika dediğim note 3 vs. çakması gibi, sizinki yurtdışı fakat çakma/çin malı değilse 4.5gye uyum sağlayacaktır.
hocam peki ben telefoncuya gidip imei nosunu 4.5 g ye uyumlu bir telefonun kini satın alsam ve telefonumun imei nosunu değiştirsem olurmu alamadim bugun cunku avea bayisinden
alptrek' Alıntı:mrc2000' Alıntı:alptrek' Alıntı:mrc2000' Alıntı:Bunu nasıl anlayabilirim peki imei numarasi ztc mt 40 diye bir cihaza kayitli bu telefon kaçak yani çin malı değilalptrek' Alıntı:kaçağın çeşitleri var, sizinki orjinal htc one m9 ise imeide farklı cihaz görünmesi normaldir.Cihazım replika değil diyorsanız nisan ayındaki 4.5gye uyum sağlayacaktır
hocam peki ben telefoncuya gidip imei nosunu 4.5 g ye uyumlu bir telefonun kini satın alsam ve telefonumun imei nosunu değiştirsem olurmu alamadim bugun cunku avea bayisinden
imei değiştirmenize gerek yok, telefon çakma değilse 3310 imeiside iş görür