Kadirdroid
Yönetici
Selamun aleykum arkadaşlar.Elimde pc yok ama stock romun system.imgsini açmak istiyorum.Mobilden bunu yapabilceğimiz bir uygulama varmıdır?
Şimdiden teşekkürler :goodbye:
Şimdiden teşekkürler :goodbye:
Orochi™' Alıntı:Soru ve Sorunlar için sorun bölümlerini kullanın .
cihaz üzerinden img açmak için Araç yok diye biliyorum
pcde uzun süren bir işlem telefonda ne kadar sürer ALLAH bilir
Asderdd' Alıntı:Aslında bunu extra uygulama kullanmadan komutlar ile yapmak mümkün, yarın anlatım hazırlarım.
Abi kaç gündür bekliyorum. Yazacak mısın?Kadirdroid' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Aslında bunu extra uygulama kullanmadan komutlar ile yapmak mümkün, yarın anlatım hazırlarım.
Bekliyorum hocam
Kadirdroid' Alıntı:@SONEROGUR ben uygulama ile hallettim.İmg kitchendi galiba playe bak..
Hak' Alıntı:@"SONEROGUR" uygulamanin adi nedir?
SONEROGUR' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:@SONEROGUR ben uygulama ile hallettim.İmg kitchendi galiba playe bak..
Uzun zamandır arıyorum. Eyvallah kardeşim!
Kadirdroid' Alıntı:@SONEROGUR o sorun bendede var ama benim hafiza az ondan olabilir senin hafiza ne durumda?
SONEROGUR' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:@SONEROGUR o sorun bendede var ama benim hafiza az ondan olabilir senin hafiza ne durumda?
Hafiza 32GB. Boş 16GB.
Kadirdroid' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:@SONEROGUR o sorun bendede var ama benim hafiza az ondan olabilir senin hafiza ne durumda?
Hafiza 32GB. Boş 16GB.
Bilemiycem.Play Store'da yorumlara baktınmı,sorun yaşayan varmı?
Hak' Alıntı:System.img acmak icin root yetkisi vermeniz lazim. Bu arada asderdd hakli komutlar ile yapilabilinir. Mİllet rootsuz telefonu kapali iken datasindan veri cekiyo gecmisini goruyo bu ufak tefek seyler mi yapilamiyacak.