bozdemir' Alıntı:ekran boyutu ile ilgili sıkıntı var...tuşlar yazılar çok büyük...örneğin arama yaparken rakamların yarısı yok....
SuperDroid' Alıntı:bozdemir' Alıntı:ekran boyutu ile ilgili sıkıntı var...tuşlar yazılar çok büyük...örneğin arama yaparken rakamların yarısı yok....
O sorunu zaten belirtmis
İlk mesaja bakarsaniz cozumu var
bozdemir' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:bozdemir' Alıntı:ekran boyutu ile ilgili sıkıntı var...tuşlar yazılar çok büyük...örneğin arama yaparken rakamların yarısı yok....
O sorunu zaten belirtmis
İlk mesaja bakarsaniz cozumu var
tamam cozum diyorda rom un içindeki kendi dialer düzenlense daha iyi olurdu...
Tarik294' Alıntı:@"Orochi™" lolipop romlariniz şahane fakat şöyle discovery 1 deki gibi efsane KitKat romlariniz yapsanizda aglasak
Tarik294' Alıntı:@"SuperDroid" Portluyorum Zaten.
SuperDroid' Alıntı:Tarik294' Alıntı:@"SuperDroid" Portluyorum Zaten.
Kolay gelsin )
Efsane_03' Alıntı:Romu kullanan arkadaşlar varsa zahmet olmazsa bi kaç SS atabilirler mi çok merak ettim atmayida düşünüyorum
Bi de rom güncelleme alır mi hocam alırsa hatalar giderilir mi teşekkürler...
Efsane_03' Alıntı:Dpi nasıl ayarlayabiliriz var mi bi programı falan sayın hocam
kutayaymaz' Alıntı:Kardes dosyayi yandex diskten indiriyorum ama .bin formatinda iniyor zip seklinde inmicek miydi?
kutayaymaz' Alıntı:Nasil yani kardes biraz daha anlatir misin .bin olarak indi ben onu simdi sıkıstirarak .zip haline mi donustiryim
ro.sf.lcd_density=240 diye bi yazı yok dosyada???SuperDroid' Alıntı:Efsane_03' Alıntı:Dpi nasıl ayarlayabiliriz var mi bi programı falan sayın hocam
Build.prop dosyasinda ro.sf.lcd_density değeriyle oynayın dpi değişir
Ornek: ro.sf.lcd_density=240
Mesut hocamiz 218dpi demis deneyebilir misiniz
240 yerine 218 yazacaksiniz