alptrek' Alıntı:Merhaba ben bu anlatımla casper via v5 cihazıma miui romu portlayabilirmiyim cihaz mt6582 sizin verdiğiniz boot.img olmıyacağından ne yapmamı önerirsiniz ?
Kendin olustur
alptrek' Alıntı:Merhaba ben bu anlatımla casper via v5 cihazıma miui romu portlayabilirmiyim cihaz mt6582 sizin verdiğiniz boot.img olmıyacağından ne yapmamı önerirsiniz ?
SmiLeToLiFe' Alıntı:alptrek' Alıntı:Merhaba ben bu anlatımla casper via v5 cihazıma miui romu portlayabilirmiyim cihaz mt6582 sizin verdiğiniz boot.img olmıyacağından ne yapmamı önerirsiniz ?
6582 miui bulursan portlayabilirsin. bu anlatım aynı tabandan aynı tabana port içindir. boot.img için ise miui nin boot.img ile kendi boot.img ni karşılaştır
paclix' Alıntı:Hocam sürpriz telefona geçmeden önce OTA yapmayı da anlatır mısınız?
Dragon' Alıntı:kameraya girdiğimde SD kart takın diyor taktım yine aynı çözüm varmıdır
SmiLeToLiFe' Alıntı:paclix' Alıntı:Hocam sürpriz telefona geçmeden önce OTA yapmayı da anlatır mısınız?
şu anda bir rom üzerinde uğraşıyorum. zamanım olduğunda anlatıcam.
Dragon' Alıntı:kameraya girdiğimde SD kart takın diyor taktım yine aynı çözüm varmıdır
başka romlardan miuicamera almayı dene ya da farklı bir kamera uygulaması kullan.
Dragon' Alıntı:o hata miui üretmenin mi hatası yoksa port olduğu içinmi
ilginiz için sağolunSmiLeToLiFe' Alıntı:Dragon' Alıntı:o hata miui üretmenin mi hatası yoksa port olduğu içinmi
tam olarak bilemiyorum. daha önceki sürümlerde aynı hatayı vermişti portladığım sürümden önceki sürümün bir tanesinden almıştım kamerayı çözülmüştü. yani port ile alakalı değildi o zaman. şu anda port ile mi alakalı miui ile alakalı bilemiyorum.
Dragon' Alıntı:ilginiz için sağolun
bide miui foruma bakarken bunu buldum stable diye bir şeyler yazıyordu indirdim sizin anlattığınız yöntemle portladım açılmadı nedenki
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthr...1&mobile=2
SmiLeToLiFe' Alıntı:
asi' Alıntı:herhangi bir meta ınf olurmu
SmiLeToLiFe' Alıntı:asi' Alıntı:herhangi bir meta ınf olurmu
herhangi bir meta-inf olmaz. cihazına ait gerekli setdata ve symlink kodlarını içeren vw miui ye göre düzenleme yapılmış meta-inf gerekli. çözünürlükte sıkıntı olmaz build.prop dan dpi ayarlarsın