TheNexus' Alıntı:Celuk' Alıntı:Creative®' Alıntı:Benim nick dunya hoparlor markasi Creative den geliyor
Creative diye bi hoparlor markasi mi var :neey:
efsanedir o marka ya her evde mutlaka bozuk / çalışan bi tane vardır
ttbpccorporation' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Celuk' Alıntı:Creative®' Alıntı:Benim nick dunya hoparlor markasi Creative den geliyor
Bizde yok
RomMaster' Alıntı:ttbpccorporation' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Celuk' Alıntı:Creative®' Alıntı:Benim nick dunya hoparlor markasi Creative den geliyor
Bizde yok
Bizde de yok
TheNexus' Alıntı:RomMaster' Alıntı:ttbpccorporation' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Celuk' Alıntı:Creative diye bi hoparlor markasi mi var :neey:
Bizde yok
Bizde de yok
La yalancı çıkarmayın beni
Jiraiya' Alıntı:Jiraiya japon mitolojisinde kurbağa tanrısından geliyor narutoda ise ero-sennin lakaplı narutonun büyükbabası tsunadeye aşık ve tüm kadın ve kızlara özel ilgi duyan çok güçlü bir karakter
DoopTR' Alıntı:Bütün platformlar da kullandığım kullanıcı adı oyunlarda steamda yanı arkadaşlarım beni böyle tanır
serkan75' Alıntı:Sadece isim ve plaka.
Wes' Alıntı:Celuk' Alıntı:Ben en çok @"Asderdd" i merak ettim biraz da @"Wes" i
Wesley Sneijder'den geliyor
Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Celuk' Alıntı:Ben en çok @"Asderdd" i merak ettim biraz da @"Wes" i
Galatasarayla Nick'inden anlaşılır Abi
Celuk' Alıntı:serkan75' Alıntı:Sadece isim ve plaka.
Sen de plakacilardansin
Celuk' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Celuk' Alıntı:Ben en çok @"Asderdd" i merak ettim biraz da @"Wes" i
Ben de galatasarayli olmama ragmen hic aklima gelmemisti :neey:
Jiraiya' Alıntı:Jiraiya japon mitolojisinde kurbağa tanrısından geliyor narutoda ise ero-sennin lakaplı narutonun büyükbabası tsunadeye aşık ve tüm kadın ve kızlara özel ilgi duyan çok güçlü bir karakter
Rygebin' Alıntı:Celuk' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Celuk' Alıntı:Ben en çok @"Asderdd" i merak ettim biraz da @"Wes" i
Ben de galatasarayli olmama ragmen hic aklima gelmemisti :neey:
Senın zaten nickin yanlış, Celluk veya Çulluk yaptır sen onu :rool: :rool: :rool: