TalhaGirgen' Alıntı:Temalarrr
TalhaGirgen' Alıntı:tema Çeşitliliği daha az ama artıyor
pil konusu cm11 ile ayni sömürüyor gene
arkaplanin beyaz olmasi hosuma gidiyor benim
sevmiyorsaniz Launcher kullanin veya google a şikayet edin :goodbye:
Ferdi9050' Alıntı:Talha,
Cm nin şu menü arkaplanı beyaz ya uyuz oluyorum. Nexus 4 deyken deli ederdi beni
Xperia™ iyidirDr.Razor™' Alıntı:
Bize inanan, bizlere guvenen ve yalniz birakmayan dostlara selam olsun. Xperia Z3 romun guncellemesinden bir ss. Gelistirmeler tamamiyla @Orochi™ nin urunudur. Benim yaptigim stabil-blu-beta-vibe tabana almak ve mesut abinin gelistirmelerini toparlamak oldu. Kullanmaya doyamayacaksiniz. İnsallah yakinda sizlerle... Tesekkurler @Orochi™ . :rool::tiskkirlirspidirmin::gl::sigara::batak:
Orochi™' Alıntı:Xperia™ iyidir
paclix' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Xperia™ iyidir
Hocam CM çalışmaları ne durumda bilgi verir misiniz?
Dr.Razor™' Alıntı:
Bize inanan, bizlere guvenen ve yalniz birakmayan dostlara selam olsun. Xperia Z3 romun guncellemesinden bir ss. Gelistirmeler tamamiyla @Orochi™ nin urunudur. Benim yaptigim stabil-blu-beta-vibe tabana almak ve mesut abinin gelistirmelerini toparlamak oldu. Kullanmaya doyamayacaksiniz. İnsallah yakinda sizlerle... Tesekkurler @Orochi™ . :rool::tiskkirlirspidirmin::gl::sigara::batak:
Orochi™' Alıntı:Cm11 için paylaşıp paylaşmamak ta kararsizim ilk porta gore bu yeni port iyi ancak
Resetleme yapıyor kafasına gore bakıyorsunuz bir kaç saat canavar bi bakıyorsunuz sonrasında resetliyor
Bu yüzden resete kesin bi çözüm bulmak için ugrasiyoruz
Romu bu şekilde veripte sizi mağdur etmemek için
Ha sadece merakımız gitsin diyorsanız bilemem