Teşekkürler ;)
xkochar1 Kayıtlı Üye 24 Haz 2015 #862 TalhaGrgn9' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... duygulandırdın zilcez:
JRLejoyner Yönetici 24 Haz 2015 #863 @Criver yedeği yükledim widget seçerken builtine dikunuyorum hangisini seçicem
C Criver Aktif Üye 24 Haz 2015 #865 @JRLejoyner Hocam otomatik saklaya girin bakın orda olması lazım benim widgetin bu arada güzel olmuş
A aBouT Kayıtlı Üye 24 Haz 2015 #866 .::ErSoYuLuBeY::.' Alıntı: hocam hangi rom hangi icon npaketı lütfen yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla ...
.::ErSoYuLuBeY::.' Alıntı: hocam hangi rom hangi icon npaketı lütfen yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla ...
P Pckopat48 Kayıtlı Üye 24 Haz 2015 #868 Leki Romu editliyorum anca bu kadar oldu biraz daha material şeyler bulursam işlem tamamdır
E emreturan Yasaklı Üye 25 Haz 2015 #870 JRLejoyner' Alıntı: Buda xposedlı hali artık düzenlemem Genişletmek için tıkla ... Cleanmastera verdiğin isim ne öyle
JRLejoyner' Alıntı: Buda xposedlı hali artık düzenlemem Genişletmek için tıkla ... Cleanmastera verdiğin isim ne öyle
atasayar Aktif Üye 25 Haz 2015 #874 [/url][/img] [/url][/img] bu da benim cm11 huawei g301 novalauncher
ByRomcu™ Yönetici 25 Haz 2015 #877 GidGat Ultimate Candir Moonshine İçin Pack+Nova Launcher+Amber Weather :sigaraiciyor:
Captain Aktif Üye 25 Haz 2015 #878 Orochi©' Alıntı: @Captain Fontu bizim disco miui v6 dan al müzik olmuş mü zik Genişletmek için tıkla ... Saolun hocam hallediyorum birazdan
Orochi©' Alıntı: @Captain Fontu bizim disco miui v6 dan al müzik olmuş mü zik Genişletmek için tıkla ... Saolun hocam hallediyorum birazdan