Ne zamana fırana verirsiniz sabırsızlıkla bekliyoruz :angel:bugra333' Alıntı:
bugra333' Alıntı:
emre' Alıntı:Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza Başka romda sorun olmuyor
Incredible' Alıntı:emre' Alıntı:Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza Başka romda sorun olmuyor
ekran kapanınca oluyor ayrıca wifiyi kapatıp açınca düzeliyor
emre' Alıntı:Incredible' Alıntı:emre' Alıntı:Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza Başka romda sorun olmuyor
Bilmiyorum bende acip kapayınca düzelmiyodu v10 da ve v11 de sırf bunn yüzüne bu romdan vazgeçmiştim Bi fix felan yapmalı bence @bugra333
Snake™' Alıntı:emre' Alıntı:Incredible' Alıntı:emre' Alıntı:Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza Başka romda sorun olmuyor
Bilmiyorum bende acip kapayınca düzelmiyodu v10 da ve v11 de sırf bunn yüzüne bu romdan vazgeçmiştim Bi fix felan yapmalı bence @bugra333
Ben V9-v10-v11 Kullandım Hiç Birinde Kopma Falan Olmadı Wifi Açık Bırakıp uyuyorum Sabah Whatsapp Dan Mesaj Geliyor Sizin Cihazda Veya Modemde Sorun Var.
Incredible' Alıntı:Snake™' Alıntı:emre' Alıntı:Incredible' Alıntı:emre' Alıntı:Legend rom v12 yi yapan kisi wifi sorunu oluyor ona bi bakabilirki 1-2 hafta sonra wifiye baglaniyor ama Bi yere girmiyor sifreyi unut diyorum tekrar giriyorum 5-10 dk giriyo sonra yine ayni arıza Başka romda sorun olmuyor
Ben V9-v10-v11 Kullandım Hiç Birinde Kopma Falan Olmadı Wifi Açık Bırakıp uyuyorum Sabah Whatsapp Dan Mesaj Geliyor Sizin Cihazda Veya Modemde Sorun Var.
legend rom v9 varmı ki?
SmiLeToLiFe' Alıntı:
Miui v6 - 5.4.24 @Orochi™ :rool: :sigaraiciyor: