Boringer' Alıntı:Hocam bu temaları Stok yerine Custom roma nasıl gömebiliriz?
Bu konu hakkında benim bir bilgim yok ama geliştirici arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.
Boringer' Alıntı:@"OptimusPrime" hocam sizin icon packlerini nerden bulabilirim?
OptimusPrime' Alıntı:
MPower' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
Hocam iconlar cok hoş , stock launchere gnz tema mi yapiyorsunuz yoksa nova vs. icin icon pack mi o ?
OptimusPrime' Alıntı:MPower' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
Hocam iconlar cok hoş , stock launchere gnz tema mi yapiyorsunuz yoksa nova vs. icin icon pack mi o ?
Tema kardeşim hafta sonuna geliyor.
MPower' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:MPower' Alıntı:
Tema kardeşim hafta sonuna geliyor.
Çok hoş olmuş elinize sağlık
OptimusPrime' Alıntı:MysticOS v5
Yardımlarından dolayı teşekkürler @AloneMan
Incredible™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:MysticOS v5
stock romu değişince ışık hızı gibi gelmiştir birde lite kat v3 dene bence, lite kat aşırı hızlı
OptimusPrime' Alıntı:Incredible™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:MysticOS v5
stock romu değişince ışık hızı gibi gelmiştir birde lite kat v3 dene bence, lite kat aşırı hızlı
İlk rom atma deneyimim ama bir sorunla karşılaşmadım çok şükür sağolsun yasin yardımcı oldu.
Dediğin gibi stocka göre hız farkı gerçekten var şuan romu tanımaya çalışıyorum gerçekten görselliğide iyi.
Bundan sonra diğer romları denemeye çalışırım.
muratxxlarge' Alıntı:MysticOS v5
İlk rom atma deneyimim ama bir sorunla karşılaşmadım çok şükür sağolsun yasin yardımcı oldu.
Dediğin gibi stocka göre hız farkı gerçekten var şuan romu tanımaya çalışıyorum gerçekten görselliğide iyi.
@OptimusPrime, Zafer seni de yoldan çıkarmışlar
O değilde sen şimdi customlarda akarken tema yapmayı da unutursun
muratxxlarge' Alıntı:MysticOS v5
@OptimusPrime, Zafer seni de yoldan çıkarmışlar
O değilde sen şimdi customlarda akarken tema yapmayı da unutursun
RomMaster' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Incredible™' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:MysticOS v5
tavsiyem htc style bi dene canavar gibi bi rom opcorn:
RomMaster' Alıntı:Diss to @"JRLejoyner" @"PoleStar" @"Frozen" @"OptimusPrime"
Boringer' Alıntı:RomMaster' Alıntı:Diss to @"JRLejoyner" @"PoleStar" @"Frozen" @"OptimusPrime"
Hangi rom acaba hocam?